Az ember alapvetően egy hármasság.
– Szellem
– Lélek
– Test

A fizikai testet körülveszi és átszövi az aura. A tudományos világ morfogenetikus mezőnek hívja, és több rétege is van. A csakrarendszer segítségével energiát termel a fizikai testnek, hogy létezni tudjon ebben a világban. Ennek a testtől számított első rétege az étertest. Ez tárolja az energiát.
Ha meghal a fizikai test, akkor nem tudja termelni ezt az éterikus energiát. Ilyenkor haza kellene térnie a fénybe. A keresztény világban az elhunytak nagy része félelemből nem lép be fénybe és itt reked a fizikai világban, test nélkül.
A léleknek és a szellemnek szüksége van éterikus energiára, hogy ebben a világban tudjon létezni. De már nincs saját teste. Itt jön a probléma. Valahonnan kell éterikus energiát szereznie. Ezt pedig csak más élő embertől tudja elszívni. Azonban, ha elszívják, akkor a test nem tud megfelelően működni, ezért előbb utóbb megbetegszik.
Ezek a megszálló szellemek, először csak egy térben vannak az élő emberekkel. Így szívják le az energiájukat. A megszállásnak egy erősebb változata, amikor már beleülnek az élő ember aurájába, csakrába. Ilyenkor az ő vágyaikat meg tudják életni a megszállt emberrel. Nagyon erősen tudják befolyásolni.

 

Megszállás tünetei:
– fáradtság
– ingerültség
– olyan dolgokat teszünk meg, amit önmagunktól nem tennénk meg
– skizofrénia
– depresszió
– energiahiány
– erős levertség
– sikertelenség

 

Van rá lehetőség, hogy hazaküldjük a Fénybe ezeket a megszállókat, akár testből akár térből. Ha térből küldjük el őket, utána célszerű egy házszentelés is, ami energetikailag megtisztítja a házat.

Van lehetőséged arra is, hogy ezt megtanuld, és ezáltal magadnak és másoknak is tudsz segíteni. Ez az Elhalt lelkek hazasegítése képzés anyaga. A tanfolyamok menüpont alatt megtalálható.

 

Ha tapasztalod a fenti tüneteket, és szeretnél változtatni rajta, keress meg a megadott elérhetőségeken!

 

 

 

Köszönettel: Piri Balázs
Fényes-Ég