Számos módszert és technikát fejlesztettek ki az életenergia erősítésére, a fizikai és az érzelmi zavarok gyógyítására és a jó közérzet kialakítására. Ezek között találunk fizikai módszereket, mint a táplálkozás és, energián alapuló technikákat, mint a homeopátia és a csi kung, érzelmi és mentális megközelítéseket, mint a hipnózis és még sok minden más. A lehetőség mindegyikben teljes mértékben jelen van.

 

A feltétel nélküli szeretet a gyógyulás valódi hajtóereje. A szeretet a Létezés legtisztább megnyilvánulása, amit megtapasztalhatunk. Ez a magasabb tudatosság csodás gyógyulási lehetőségeket indít el.

A jó egészséghez elengedhetetlen a gondolatainkért, érzéseinkért és cselekedeteinkért vállalt felelősség. A spirituális gyógyulás csak a jelen pillanatában lehetséges. Csak az idő nélküli jelenben lehetséges megtapasztalni Isten jelenlétét.

A meditáció segítségével fokozhatjuk a belső csendet, és a magasabb tudatosságot. Az egyik legjobb energetikai gyógymód pedig a magenergia gyógyászat, amely előreláthatóan 2019 augusztusában induló képzés.

A gyógyulás és a fejlődés, egy folyamat, amely mindig az első lépéssel kezdődik, amit nekünk kell megtennünk!

 

 

Köszönettel: Piri Balázs

Fényes-Ég