„És Isten megteremtette az angyalokat.
Erőt az Erejéből, Fényt a Fényéből.”

(Atlantiszi Teremtés könyve)

 

A latin Angelos, vagy az angol Angel szóból származhat a magyar Angyal szavunk. Legalább is ezt állítják néhányan. Nézzük erre a magyarázatot.
Az „Ang” – élet, Egyiptomi megfelelője az Ankh – az élet kulcsa. Az „El” – Isten fénye. Tehát Élő Isten Fénye, vagy Élő Istenfény.

Gyermekkorából mindenki emlékszik az angyalokra. Ha megúsztuk a veszélyhelyzetet azt mondták: Megvédett az Őrangyalod. Ez sokszor felnőttként is így van. Mégis a legtöbb ember csak mesének tartja, és nem foglalkozik velük.
Még azok sem akik magukat hívő embereknek tartják. Pedig a Bibliában és a Koránban is számtalanszor megjelennek az emberek között.

Az angyali beszélgetés nagyrészt nem szavakkal történik. Égi üzenetek, megérzések formájában történik. Egyszerűen csak jön és érzed, tudod, hogy az az igaz.

Megfestették őket szárnyas lényekként, néha harcosként, néha segítőként. A hagyomány szerint a teremtett világ, első megteremtett lényei, akik segítettek a Nagy Álmodónak (Istennek) berendezni és benépesíteni az egész létezést. Nagyrészt fénylő energiagömbként lehet őket érzékelni, de tudatosan fel tudnak venni bármilyen alakot, akár emberit is. Az Ő világuknak is van egy hierarchiája, rendje. Tér és idő nem köti az angyalokat. Teljesen uralják az időt, a teret és az anyagot. Egy időben több helyen is tudnak tartózkodni. Ezen okok miatt ábrázolják őket szárnyas lényként.

Isten követei az angyalok. A Teremtő közvetlenül nem nyilvánul meg a fizikai világban, mert a fényével elégetné azt. Ezért angyalokon keresztül szól az emberekhez.

A fény angyalai nem avatkozhatnak be kérés nélkül az életünkbe. Ebből következően kérésre szívesen segítenek. Ha bármilyen angyalokkal történő szertartást szeretnénk végezni, előtte tanuljuk meg pontosan, hogy működik a rendszerük, vagy kérjük hozzáértő segítségét!

 

 

Köszönettel: Piri Balázs

Fényes-Ég

Elérhetőségek:
Mobil: +36 30 690 5893

Vagy írj nekünk itt: