Az elektromos berendezések és az áram alatt lévő vezetékek, kábelek elektromágneses tereket hoznak létre. Ezek hatótávolsága néhány cm-től több méterig is terjed. Ezek bizonyított módon káros hatással vannak az élő szervezetre, így az emberre is.

A rádiófrekvenciás sugárzások, a Wifi, a GSM hálózatok, azok adótornyai és a mikrohullámú sütő is ide tartozik. Ezek önállóan is károsak, de összeadódva súlyos sejtkárosító hatásuk van.

Elektroszmog teszterrel lehet mérni a sugárzás mértékét. A tapasztalatok alapján nagyon hasonló eredményeket kapunk a pálcával és az ingával történő méresnél is.

A távvezetékek és a transzformátorok is gondot tudnak okozni. Ezek biztonsági távolsága mindig változik, annak függvényében, hogy éppen az adott pillanatban mekkora áramerősség folyik át rajta.

Egy konnektor üres állapotában is kb. 30cm-t sugárzik. Ha valamilyen eszközt használunk, akkor ez a többszörösére emelkedik. Egy számítógép elektromágneses tere 5 méter is lehet.

 

A megszüntetésére két nagyon hatékony módszert ismerünk.

 

  • Programozott Kristálycsomag

A csomag 4 db programozott kristályt tartalmaz egy igényes kristálytasakban és a csomaghoz tartozó leírást:

Hegyikristály és Rózsakvarc a legnagyobb eredménnyel alkalmazható kristályok az emberre károsan ható sugárzások, és az elektroszmog ellen. A programozott kristályok a szoba négy sarkába helyezve nagymértékben semlegesítik a káros sugárzásokat. Ez egy nagyon egyszerű módszer.

A gombra kattintva megrendelhető a Kristálycsomag.

  • Immunotic, Global készüléke

Ez a gép a világon egyedülálló, egy információhordozó és energiaközvetítő eszköz. Testünk és lelkünk fejlődésére is nagy hatással van. Ezek mellett képes megszüntetni mindenféle sugárzást a környezetében. Ez állítható 1m-től 500m-ig.

Ha szeretnél magadnak egy ilyet, keress minket a megadott élérhetőségeken.

Köszönettel: Piri Balázs

Fényes-Ég

Elérhetőségek:
Mobil: +36 30 690 5893

Vagy írj nekünk itt: