Elhalt lelkek hazasegítése

Szellem Elengedés

Ezen a napon amit együtt töltünk segítséget kapsz abban, hogy megértsd: létünk végtelen, és örök.

A halál egy – egy földi megnyilvánulásunk vége, amitől szenvedünk és félünk addig, amíg nem értjük.

A részvételt követően lehetőséged van arra, hogy segíts rokonaidnak, barátaidnak abban, hogy félelem és bűntudat nélkül lépjék át azt a kaput, amit halálnak nevezünk, valamint segíthetsz abban, hogy hazataláljanak valódi hazánkba, a Fénybe.

Egy napos útmutatás magadért és elhalt szeretteidért. Benned megértések születnek, ők hazatalálnak a Fénybe.

A nap végén egy áldást kapnak a résztvevők!

Az áldás által védelmet, hatalmat és erőt kapsz ahhoz, hogy segíteni tudj meghalt emberek lelkének hazamenni a Fényhazába, miközben te is, ők is tökéletes biztonságban vagytok. Ezek mellett emeli a rezgésszintet is, hogy gyorsabban tudj fejlődni!

Ezen a napon útmutatást adok, hogyan kell megszállókat levenni és hazaküldeni testről és térből. Minden ember képes rá, hogy ezt megtegye. Nem jár semmilyen kockázattal ez a tevékenység. Félelemre nincs ok, mert ők pont olyanok mint egy másik ember, csak már nincs testük, azaz kevesebb erővel rendelkeznek, mint a szertartást végző.

 

Egy nagyon részletes szertartás leírást adok, melyet többször valódi megszállók elküldésével bemutatok. Az útmutatás alapján a részt vevők, segítséggel elvégezhetik a szertartást.

Minden esetben sikeresen küldték el a megszállókat a résztvevők.

Ezzel a tevékenységgel nagyon sokat segítünk azon is, akin vannak és azon is, aki megszállta az egyént. Akin voltak az végre egészséges lehet és a saját útját járhatja. Aki pedig rajta volt az végre haza térhet és újra leszülethet. Te pedig, aki végzed a szertartást nagy jutalomban részesülsz a Teremtőtől, mert ezzel sokat segítesz neki és így ő is segít neked.

 

Egy nap időtartama kb. 4-6 óra, Tanúsítvány átadással zárul.

Aktuális időpontok a weboldalon és a facebook oldalon.

Következő útmutatási nap időpontja:

A szellem elengedés az Angyal 2. fokozat anyagába került beépítésre.

Jelentkezem:

Mobil: +36 30 690 5893

Vagy írj nekünk itt: