Itt nincsenek szabályok, hiszen minden ember és minden kezelés más.

  • Hőérzet

Ezt általában minden kezelés alkalmával érezhetjük. Minél melegebb, sőt forróbb a kezünk, annál nagyobb energiahiány van az adott területen. Ahogy a megkezelt rész feltöltődik, úgy visszacsökken a kezünk hőmérséklete

 

  • Bizsergés

Ez a másik olyan érzet, ami a melegség mellett vagy azzal párhuzamosan szinte mindig fennáll. Jelenthet energiahiányt vagy akár gyulladást.

 

  • Hidegérzet

Itt két eset lehetséges: vagy lezár a páciens az energia elől vagy energetikai blokk található azon a részen. Ez természetesen mindig érzelmi és/vagy gondolati szinten áll fenn, de a testben mint „üzenőfüzetben” nyilvánul meg. Ideális itt a II. fokozat mentális technikáját alkalmazni, annak hiányában pedig több, egymást követő alkalommal reikizni azt a részt, amíg a blokk feloldódik a Szeretetben.

 

  • Taszítás

Ennek is több oka lehet. A kezelés során kialakult mágneses energiamezőt érzékeljük úgy, mintha valami tolná el a kezünket a testtől, de jelenthet ez is energiablokkot.

 

  • Tapadás

Energiahiányt jelez. A kezelés előrehaladtával, ahogy feltöltődik az a rész, a mágneses vonzás is enyhül, majd megszűnik.

 

forrás: Hamikus Zsuzsanna

 

 

Köszönettel: Piri Balázs

Fényes-Ég