Gy.i.k.

Gyakori kérdések – válaszok. Ha nem találsz választ a kérdésedre, írj egy üzenetet a lent található űrlapon vagy facebook-on.

Személyes átvétel?

Személyes átvételre minden termékünk esetén van lehetőség Kiskunfélegyházán vagy Kecskeméten. Rendelésed leadása után keresni fogunk az általad megadott telefonszámonszámon, hogy pontos időpontot, helyszínt egyeztessünk.

Ingyenes szállítás?

15.000 Ft feletti rendelés esetén mi álljuk a szállítási díjat, ami Neked ingyenes szállítást jelent. Ez mindenfajta fizetési módra vonatkozik.

Fizetési és szállítási módok?

 

– Személyesen átvehető Kiskunfélegyházán vagy Kecskeméten, előre megbeszélt időpontban. 

 

– Postázás előreutalás esetén, házhozszállítva: 600ft

– Utánvéttel, házhoz szállítva: 1660ft

– Utánvéttel, Postapont Partner: 1440ft

– Utánvéttel, csomagautomatába: 1240ft

 

15.000Ft felett ingyenes szállítás!

Mennyi idő amíg megjön a rendelésem?

Ez a rendelt terméktől is függ, de általában 1-3 munkanap alatt át tudod venni a rendelésed. Minden esetben próbáljuk a leggyorsabb szállítási móddal küldeni a termékedet.

Készlethiány esetén telefonon értesítünk.

Hogy tudok vásárolni?

Természetesen a “Kosárba rakom” gombra kattintva. A fizetési és szálítási infók megadása után a személyes adataid megadása után tudjuk küldeni a kiválasztott terméked. A “Kristálybolt” menű alatt megtalálálod az összes termékünk, míg a tanfolyamokra az adott tanfolyam leírásánál tudsz jelenetkezni. 

A személyes adataidra a pontos kézbejuttatás miatt van szükségünk. Ezek védelmére fokozottan figyelünk a GDPR szabályozás szigorú betartása mellett.

Elérhetőségek:
Mobil: +36 30 690 5893

Vagy írj nekünk itt: