Kristály Programozás

A kristályok nagy segítséget tudnak adni az embernek. Folyamatosan fenntartanak, visszasugároznak egy adott rezgést, minőséget. Nem minősítik a beléjük áramló információt. Ezért nagyon fontos, hogy a számunkra előnyös rezgéseket sugározzanak vissza.

 

 

 

Mit jelent ez?

Eredeti helyükön a Földben, információt vesznek fel, és adnak le. Ha Földből kiveszünk egy kristályt, akkor megszakítjuk ezt a folyamatot. Utána eladják, csiszolják, feldolgozzák, megint eladják…
Sok emberen megy keresztül, és mindenkinek a gondolat és érzésvilágát felveszi az ásvány. Ezt utána folyamatosan visszasugározza.

Ezért, ha tisztítás és programozás nélkül hordunk egy kristály terméket, az nem feltétlenül előnyös, mert az addig felvett információkat mind visszasugározza.

 

 

 

Mit jelent a tisztítás és a programozás?

A fent leírt dolgok miatt nagyon fontos, hogy egy hozzáértő emberrel programoztassuk a kiválasztott kristályunkat.

A tisztítás energetikailag történik. Ez minden addig felvett információt kitöröl a kristályból. Tehát tiszta lappal indul, mint amikor először kiveszik a Földből.

A programozással beletöltünk egy programot, információt, rezgést. Mindig az adott kristályra jellemző tulajdonságokat célszerű beletenni.
Például egy Rózsakvarc karkötőbe nagyon jó program a szeretet, együttérzés és a nyugalom megteremtése. De nem való bele az egészség helyreállítása, mert annak más az alaprezgése. Az egészségre: jade, aventurin, smaragd sokkal célszerűbb.
Ezért fontos, hogy a célunknak megfelelő ásványt válasszuk ki!

 

 

Az általunk programozott kristályokat nem kell folyamatosan tisztítani és tölteni! Egyszer kell megcsinálni precízen, majd élvezni az ásványok előnyeit.
Ezt úgy tudjuk elérni, hogy egy Mesterkristályt használunk a többi ásvány programozásához. Így az abból áramló energia, rezgés tölti és tisztítja az általa programozott köveket.

Ez egy nagyon nagy előny, mivel nem vesz el további időt a vásárlótól, (nem kell mindig tisztítani) de mégis egy precízen programozott ásványt kap.

A kristály programozás csak személyesen lehetséges.

 

 

A Fényes-Ég által forgalmazott kristály termékekre kérhető programozás ára: 1000Ft/db

Hozott kristály programozása is megoldható, ennek ára: 2000ft/db
Csak személyes találkozás alkalmával kérhető!

 

 

Elérhetőségek:
Mobil: +36 30 690 5893

Vagy írj nekünk itt: