Kiemelt termékek:

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Miért érdemes minket választani?

EREDETI ÁSVÁNYOK

Minden ékszer és marokkő szakértő által bevizsgált. Minden más esetben a terméknévnél van külön jelölés: Reko (festett kristály)

gyors szállítás

Nem kell heteket várni a rendelés feladása után. A csomagokat MPL vagy futárszolgálat viszi 2-3 napon belül. Személyesen is átveheted Kiskunfélegyházán előre egyeztetett időpontban.

TANÁCSADÁS

Ha nem vagy benne biztos, hogy jól választottál ásványt, írj nekünk és segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet.

MINŐSÉGI TERMÉKEK JÓ ÁRON

Folyamatosan teszteljük és válogatjuk a legjobb ár-érték arányú termékeket, így a boltban már csak ezek közül kell kiválasztani a legszimpatikusabbat.

KÉSZ MEGOLDÁSOK

Nálunk nem csak ásványokat tudsz venni. Itt megtalálod a a legtöbb olyan terméket, amire szüksége van a szellemi úton járóknak.

PROGRAMOZOTT KRISTÁLYOK

Van lehetőséged kérni a kristályok programozását is. Ez nagyon hasznos, mivel felerősíti az ásványokban lévő információt.

Kategóriák:

Programozott Kristálycsomagok

Sámándobok különböző méretekben.

Prémium termékek

Tanfolyamokról:

Az általam tartott tanfolyamokon -minden esetbe-  a legtöbb, legszélesebb látószögű tudást próbálom átadni egy-egy adott szakterületen.

Tanfolyamokról ITT (szövegre kattintva),

Aktuális tanfolyamról pedig ITT (szövegre kattintva), tudsz tájékozódni.

Facebook oldalunkon folyamatosan frissülő spirituális témák várnak.

Rólam:

Piri Balázsnak hívnak. Terapeutaként és Tanfolyamvezetőként tudom, hogy nem mindegy milyen ásványt viselünk. Fontos, hogy mit hordunk, hiszen a kristályban tárolt információ visszahat ránk.


Ezért nemcsak arra kell törekedni, hogy egy szép ékszert viseljünk, hanem arra is, hogy az adott célunknak is megfeleljen. Ezáltal könnyíthetünk saját helyzetünkön. A kristályokat a régi időkben is használta az emberiség gyógyításra, védelemre és különböző helyzetek bevonzására. Ez egy olyan előny, amit a ma emberének is célszerű kihasználni. A kristályokban hatalmas erő lakozik!
Kérj a kristályokhoz programozást is, hogy biztosan a te céljaidat segítsék elő!

Elérhetőségek:
Mobil: +36 30 690 5893

Vagy írj nekünk itt: