Kristálycsomagok:

Csakratisztító kristálycsomag

Megtisztítja és feltölti a csakrákat
Mit adnak a kristályok? – Sokkal több energiád lesz – Ezáltal örömtelibb életet élhetsz – Javul az egészségi állapotod – Jó kisugárzásod lesz
Ez a csomag kitisztítja és feltölti a hét királycsakrát. Ebből következően az általuk vezérelt alcsakrák is jó állapotba kerülnek.
Minden negatív, diszharmonikus rezgést megszüntetnek, ami nem előnyös az emberi energiarendszerre. A csakrák forgó energiaörvények, melyek különböző színekben világítanak. Ami a mi világunkban egy szín, az a másik világban egy rezonancia. Ezért, ha erre a rezonanciára van állítva az adott kristály az visszahat a fizikai testre. Így harmonizálja. Minden csakra kapcsolatban van a többivel, így működési zavar esetén mindegyik jelez.
Ha harmonikusan működnek, úgy az ember egészséges. A tested és a lelked is rendben van. A kristályok harmonizálják a csakráidat, illetve fenntartják a harmóniát.

Csakratisztító kristálycsomag – festett jantramokkal – fa díszdobozban

Kristályvíz készítő kristálycsomag

Szerelemvonzó kristálycsomag 

Pénz és sikervonzó kristálycsomag

Térvédelem kristálycsomag

Személyvédelmi kristálycsomag

Káros sugárzások kivédése kristálycsomag

Hamarosan – Meditációs kristálycsomag

Miért érdemes minket választani?

EREDETI ÁSVÁNYOK

Minden ékszer és marokkő szakértő által bevizsgált. Minden más esetben a terméknévnél van külön jelölés: Reko (festett kristály)

gyors szállítás

Nem kell heteket várni a rendelés feladása után. A csomagokat MPL vagy futárszolgálat viszi 2-3 napon belül. Személyesen is átveheted Kiskunfélegyházán előre egyeztetett időpontban.

TANÁCSADÁS

Ha nem vagy benne biztos, hogy jól választottál ásványt, írj nekünk és segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet.

MINŐSÉGI TERMÉKEK JÓ ÁRON

Folyamatosan teszteljük és válogatjuk a legjobb ár-érték arányú termékeket, így a boltban már csak ezek közül kell kiválasztani a legszimaptikusabbat.

KÉSZ MEGOLDÁSOK

Nálunk nem csak ásványokat tudsz venni. Itt megtalálod a a legtöbb olyan terméket, amire szüksége van a szellemi úton járóknak.

PROGRAMOZOTT KRISTÁLYOK

Van lehetőséged kérni a kristályok programozását is. Ez nagyon hasznos, mivel felerősíti az ásványokban lévő információt.

Népszerű termékek:

Korall – Türkiz szett

Kristályvíz készítő kristálycsomag

Sámándob nagyméretű bütykös 

Szerencsefa – Lazurit

Jade – rózsakvarc karkötő életfával

Életfa medál reko türkizzel

Tanfolyamokról:

Az általam tartott tanfolyamokon -minden esetbe-  a legtöbb, legszélesebb látószögű tudást próbálom átadni egy-egy adott szakterületen.

Tanfolyamokról ITT (szövegre kattintva),

Aktuális tanfolyamról pedig ITT (szövegre kattintva), tudsz tájékozódni.

Facebook oldalunkon folyamatosan frissülő spirituális témák várnak.

Egyéni Tanácsadás:

Lehetőséged van egyéni tanácsadásra is jelentkezni, bővebb információkat ITT (szövegre kattintva) találsz.

Rólam:

Piri Balázsnak hívnak. Terapeutaként és Tanfolyamvezetőként tudom, hogy nem mindegy milyen ásványt viselünk. Fontos, hogy mit hordunk, hiszen a kristályban tárolt információ visszahat ránk.
Ezért nemcsak arra kell törekedni, hogy egy szép ékszert viseljünk, hanem arra is, hogy az adott célunknak is megfeleljen. Ezáltal könnyíthetünk saját helyzetünkön. A kristályokat a régi időkben is használta az emberiség gyógyításra, védelemre és különböző helyzetek bevonzására. Ez egy olyan előny, amit a ma emberének is célszerű kihasználni. A kristályokban hatalmas erő lakozik!
Kérj a kristályokhoz programozást is, hogy biztosan a te céljaidat segítsék elő!

Elérhetőségek:
Mobil: +36 30 690 5893

Vagy írj nekünk itt: