PROGRAMOZOTT
KRISTÁLY-CSOMAGOK

Személyre szabott Kristály csomagok közül tudsz válogatni. Kattints a gombra, ha az általunk javasolt Kristálycsomagokkal szeretnél segíteni magadnak!

Pénz és sikervonzó kristálycsomag

Ha anyagi jólétben szeretnél élni!

 

Mit adnak a kristályok?

– Erőt adnak ahhoz, hogy te magad irányítsd az életedet

– A kristályok segítenek, hogy sikeres életet élj

– A jólétet bevonzani és stabilizálni az életedben

– A pénzzel kapcsolatos feszültségeidet, illúzióidat oldja

– Segít abban, hogy elfogadd, ez neked jár

– Egy olyan életet élj, amit mindig is szerettél volna.

   

Ha úgy érzed, nem te uralod saját sorsodat, hanem csak sodródsz az életedben bekövetkező eseményekkel. Itt az ideje, hogy változtass!

Ez a kristálycsomag segít neked, anyagi problémáidat megoldja. Megteremti annak a lehetőségét, hogy pénzhez juss! Persze ehhez neked is meg kell tenned a megfelelő lépéseket, de megkapod hozzá az indító erőt.

A programozott kristályból folyamatosan kiárad a beleprogramozott rezgés.

Akinek az aurájában van ez a kristály, arra visszahat ez az információ és energia. Segít, hogy megszabadulj a pénzhez fűződő negatív érzéseidtől és félelmeidtől. Ezeket átalakítja, hogy sikeres legyél.
Kristályok leírása:
A csomag 4 db programozott kristályt tartalmaz egy igényes kristálytasakban és a csomaghoz tartozó leírást:   Citrin: Kitisztítja és átrendezi gondolataidat, feloldja félelmeidet, aggódásaidat. Tele van élettel. Dinamikussá, energikussá, vidámmá tesz. Segít a kommunikációban is. Új lendületet ad. Sikerhez vezet! Átrendezi gondolataidat, érzéseidet. Megerősíti benned a tudás iránti vágyat. A gondolatokban egységet teremt. Hegyikristály: Szabadulj meg terheidtől! Itt az idő, hogy újra tiszta lappal indulj! Tudd ki vagy, mit szeretnél, mire vagy képes. Bízz magadban, mert minden ott van benned. Rendezd a gondolataidat. A hegyikristály a legszélesebb tudáshoz, bölcsességhez vezet. Tisztítja, kivilágosítja a gondolatokat, elképzeléseket. Rengeteg gátat, problémát képes feloldani. Heliotróp: Erő köve! Segít megoldani a kihívásokat. Anyagi, pénzügyi dolgaidban segítséget ad, védelmezi értékeidet. Segít átlátni a helyzeteket. Erősíti a józan észt, a bölcsességet, összeszedetté, hatékonnyá tesz. Növeli a terhelhetőséget. Mindig új erőt meríthetünk belőle. A keresztes lovagok egyik szerencseköve volt. Jade: Bölcsességet, bátorságot képvisel. Segít az önállóságban. Segíti a pénzzel való pozitív gondolkodást is. Segít okosan felhasználni forrásaidat, készleteidet. Bölcsességre int. Vonzza a pénzt. Kiegyensúlyozza kapcsolatodat az anyagi világgal. Eloszlatja negatív gondolataidat, nem kell aggódnod a pénz miatt. Eljött a szerencse időszaka, pénz áll a házhoz.
Hogy használd:
Egyszerre csak egyfajta kristálycsomagot használj! Ez azért fontos, mert különböző rezgésfrekvenciák vannak beleprogramozva a különböző kristályokba. Ha több fajta csomagot veszel magadhoz, akkor ezek keverednek és kiolthatják egymás hatását. A lényeg, hogy egyszerre egy fajta kristálycsomagot hordj, tested bal oldalán. Lehet ez a bal zseb vagy bal oldalon hordott táska. Egy fajta kristálycsomagot minimum 21 napig hordj magadnál megszakítás nélkül, de a legcélszerűbb, ha mindig nálad van. Ha váltani szeretnél: pl: Szerelemvonzó kristálycsomag után szeretnéd a Pénz és sikervonzó kristálycsomagot használni célszerű várni néhány napot a kettő között. Vannak olyan csomagok, amit célszerű a térben elhelyezni és vannak amiket célszerű magadnál hordani. Pénz és sikervonzó kristálycsomagot hord magadnál bal oldalon, mellette párhuzamosan használható a térben a Káros sugárzások kivédése kristálycsomag és a Térvédelem kristálycsomag. Személyvédelmi kristálycsomag bármely másik csomaggal együtt hordható. Ez az egyetlen  kivétel. Itt szeretnék megemlíteni két képzést, ami ide kapcsolódik:  Szigillumok – Sikeres élet megteremtése mágikus pecsétekkel. A pecsét is alkalmazható pénz és siker vonzására. De még sok minden egyébre is: autó, ház eladása, vétele… A Szigillumok és a kristályok együtt is alkalmazhatók. Teremtés – Spirituális személyiségfejlesztő tréning A teremtés képzésen tanultak is alkalmazhatók a pénz és a siker bevonzására. De itt egy teljesen más életszemléletet is kap a neofita.

Káros sugárzások kivédése kristálycsomag

Tértisztítás!

 

Mit adnak a kristályok?

– Segítik a nyugodt alvást

– Megszüntetik az emberre károsan ható földsugárzásokat

– Megszüntetik az elektroszmogot

– Energikusabban és kipihentebben ébredsz fel

– Kiegyensúlyozottabb leszel

– Javul az egészséged

– Harmonizálják a teret     Vannak bizonyos típusú sugárzások, amik negatívan hatnak az emberi testre. Mint például Hartmann-háló, Ley-vonalak és különböző vízerek. Ha valakinek az ágya benne van egy vízérben az energiát visz el tőle és ezért ébred reggel fáradtan. A kristálycsomag olyan programot tartalmaz, ami ezt a negatív rezgést semlegesíti. Ezért ébredés után kipihentnek érezhetjük magunkat. Ha az ágyad közelében vagy ahol sokat tartózkodsz, van konnektor vagy elektromos árammal működő eszköz, abból kibocsátott elektromágneses sugárzást is képes megszűrni a kristály.
Kristályok leírása:
A csomag 4 db programozott kristályt tartalmaz egy igényes kristálytasakban és a csomaghoz tartozó leírást:   Hegyikristály: A legtisztább és legerősebb kristály, benne rejlik a világmindenség ereje. Szabadulj meg a terheidtől. Az aurát és a teret is harmonizálja. Növeli az ellenálló képességet, nyugtató hatása is van. Semlegesíti az emberre káros sugárzásokat és rezgéseket. (2db) Rózsakvarc: Kedvesség köve, ami áthangolja a lelket. Jól használható embertársi szeretetben. Biztosítja a nyugodt alvást. Véd negatív előnytelen sugárzások ellen. Lelki terhektől is megszabadít és áthangolja a terekben lévő káros hatásokat. Feltölti a teret a béke és a szeretet rezgésével. (2db)
Hogy használd:
Vannak olyan csomagok, amit célszerű a térben elhelyezni és vannak amiket célszerű magadnál hordani. A kristályokat tedd abba a helységbe, ahol a legtöbbet tartózkodsz és ahol alszol. Így abban a térben megszüntetik a káros sugárzásokat. Célszerű a szoba 4 sarkába tenni egy-egy követ. A Káros sugárzások kivédése kristálycsomag és a Térvédelem kristálycsomag párhuzamosan is használható. Személyvédelmi kristálycsomag bármely másik csomaggal együtt hordható. Itt szeretném megemlíteni az egyik képzést, ami ide kapcsolódik: Radiesztézia: Ez a lengyelbottal való mérés tudománya. Itt megtanulhatod az összes földsugárzásfajtát és az egyéb pozitív és negatív sugárzásokat megismerni és kimérni. Ezenkívül még aurát és csakrákat is. Így magad tapasztalhatod és mérheted meg a kristályok hatékonyságát.

Csakratisztító kristálycsomag

Megtisztítja és feltölti a csakrákat!

 

Mit adnak a kristályok?

– Sokkal több energiád lesz

– Ezáltal örömtelibb életet élhetsz

– Javul az egészségi állapotod

– Jó kisugárzásod lesz

     

Ez a csomag kitisztítja és feltölti a hét királycsakrát. Ebből következően az általuk vezérelt alcsakrák is jó állapotba kerülnek.

Minden negatív, diszharmonikus rezgést megszüntetnek, ami nem előnyös az emberi energiarendszerre. A csakrák forgó energiaörvények, melyek különböző színekben világítanak. Ami a mi világunkban egy szín, az a másik világban egy rezonancia. Ezért, ha erre a rezonanciára van állítva az adott kristály az visszahat a fizikai testre. Így harmonizálja. Minden csakra kapcsolatban van a többivel, így működési zavar esetén mindegyik jelez.

Ha harmonikusan működnek, úgy az ember egészséges. A tested és a lelked is rendben van. A kristályok harmonizálják a csakráidat, illetve fenntartják a harmóniát.

Kristályok leírása:
A csomag 7 db kristályt tartalmaz, egy kristálytartó tasakot és a csomaghoz tartozó leírást: Ez a csomag alapból nem tartalmaz programozást, de kérhető rá! Ezen csomag esetén ennek felára +2000FT   Vörös jáspis: Gyökér vagy alapcsakra: színe világos vörös. A gáttájékon van, a gerinc aljában. A gyökércsakra legfőbb területei és feladatai:
 • Leföldelés
 • Munka, pénzkeresés
 • Vitalitás, fizikai erőnlét
 • Biztonság megteremtése
Karneol: Kreativitás vagy szexcsakra: színe narancsvörös. A köldök alatt van 2-4 ujjnyira. Szex csakra legfőbb területei:
 • Szexuálitás és párkapcsolat
 • Nemi vágy, nemzés
 • Alkotókészség
Citrin: Napfonat vagy Solar Plexus csakra: színe legtöbbször sárga. A köldök felett van 2-4 ujjnyira. A napfonat csakra legfőbb területei:
 • Agresszió, düh, harag
 • Hatalom
 • Elfogadás
Aventurin: Szívcsakra: színe zöld, arany vagy rózsaszín. A két mellbimbó között van. A szívcsakra legfőbb területei:
 • Együttérzés
 • Megbocsájtás
 • Szeretet/Szerelem
Szodalit: Torok csakra: színe világoskék. A nyak mélyedésében van. Torok csakra legfőbb területei:
 • Kommunikáció
 • Önfegyelem
 • Önkifejezés
Lazurit: Homlok csakra: színe világos lila. A homlok közepén van. Harmadikszem csakra legfőbb területei:
 • Intuíció
 • Felelősség önmagunkért
Ametiszt: Koronacsakrához tartozik: színe a világos ezüstlila. A fejtetőn nyílik felfelé. A korona csakra legfőbb területei:
 • Személyiségzavarok
 • Tudatosság
 • Isteni energia belépési pontja
Hogy használd:
Egyszerre csak egyfajta kristálycsomagot használj! Ez azért fontos, mert különböző rezgésfrekvenciák vannak beleprogramozva a különböző kristályokba. Ha több fajta csomagot veszel magadhoz, akkor ezek keverednek és kiolthatják egymás hatását. A lényeg, hogy egyszerre egy fajta kristálycsomagot hordj, tested bal oldalán. Lehet ez a bal zseb vagy bal oldalon hordott táska. Egy fajta kristálycsomagot minimum 21 napig hordj magadnál megszakítás nélkül, de a legcélszerűbb, ha mindig nálad van. Ha váltani szeretnél: pl: Szerelemvonzó kristálycsomag után szeretnéd Csakratisztító kristálycsomagot használni célszerű várni néhány napot a kettő között. Vannak olyan csomagok, amit célszerű a térben elhelyezni és vannak amiket célszerű magadnál hordani. Csakratisztító kristálycsomagot hord magadnál bal oldalon. Másik nagyon jó módszer:
 • Szentelj magadra 15 percet
 • Egy kellemes illatosító és lágy zene is előnyös
 • Feküdj a hátadra
 • Tedd magadra a kristályokat, mindet a megfelelő helyre
 • Lazíts, engedd, hogy tisztítson
 • Élvezd a hozadékát
Mellette párhuzamosan használható a térben a Káros sugárzások kivédése kristálycsomag és a Térvédelem kristálycsomag. Személyvédelmi kristálycsomag bármely másik csomaggal együtt hordható. Ez az egyetlen kivétel. Itt szeretném megemlíteni az egyik képzést. ami ide kapcsolódik: Csakraterápia rengeteg csakraharmónizáló technikát tartalmaz. Mindenki megtalálja közte helyzetének és kívánságának a legmegfelelőbbet! A csakraterápia módszer szoros kapcsolatban áll a tudatszint folyamatos emelésével.

Kristályvíz készítő kristálycsomag

Energetizáló víz készítése!

 

Mit adnak a kristályok?

– Segítséget abban, hogy behozd a kívánt energiákat az életedbe

– Tudatosságot

– Önbizalmat erősítik

– Csakrákat harmonizálják

 

A kristályok különböző rezgéseket bocsátanak ki, melyek hatással vannak szervezetünkre. Ezeket az információkat a leggyorsabban úgy tudjuk a szervezetünkbe juttatni, ha kristályvizet iszunk.

Az ásványok és drágakövek pozitív rezgéseit tartalmazó kristályvíz csodás gyógyító elixírként hat, lelki és szellemi problémákra, betegségekre. A kristályvizek előállítása során a kőzetekbe, ásványokba vagy drágakövekbe zárt információ átkerül a vízbe. Az így informált vizek a kövekhez hasonló hatást fejtenek ki az emberi szervezetre.
Kristályok leírása:
A csomag 4 db programozott kristályt tartalmaz egy igényes kristálytasakban és a csomaghoz tartozó leírást:     Ametiszt: Citrin: Rózsakvarc: Hegyikristály:
Hogy használd:
A kristályvíz készítésnek több, különféle előállítási módja van: Vannak mérgező kristályok, melyeknél nem szabad, hogy közvetlenül érintkezzenek a megivásra szánt vízzel. Ez a csomag úgy lett összeválogatva, hogy a benne lévő kristályok közvetlenül is érintkezzenek a vízzel.   Használat előtt mindenképpen mossuk meg az ásványokat csapvízzel. Egyszerűen csak annyit kell tenni, hogy a kristályokat minimum 1 órára belehelyezzük egy vízzel teleöntött kancsóba. Miután letelt az idő, máris fogyaszthatjuk. Miután megittuk újból engedjünk vizet a kristályokra, ezáltal folyamatosan tudunk kristályvizet előállítani. Előnye, hogy szinte bárhol, könnyedén elkészíthető.   Bármelyik kristálycsomaggal együtt használható. Mellette párhuzamosan használható a térben a Káros sugárzások kivédése kristálycsomag és a Térvédelem kristálycsomag. Személyvédelmi kristálycsomag bármely másik csomaggal együtt hordható.

Térvédelem kristálycsomag

Azon lények ellen véd, akiket nem te hívtál!

 

Mit adnak a kristályok?

– Sokkal több energiád lesz

– Megvédenek minden olyan entitástól, ami nem a fényoldalhoz kötődik: sötét elementáloktól, sötét angyaloktól, átkoktól, rossz szándékú földönkívüliektől…

– Megvédenek elhalt emberi lelkektől, akik energiát vesznek el tőled

– Megvédenek más emberektől, akik leszívják az energiádat

 

Ha úgy érzed, hogy az otthonodban vagy az irodában nem jó a légkör. Rossz bemenni arra a helyre, de mégis szükséges, hisz az a munkahelyed vigyél magaddal egy Térvédelem kristálycsomagot. Az elegáns kristályok még jól is mutatnak az íróasztalon vagy az ablak alatt. Miközben távol tartják a térből a nem kívánt entitásokat, még a teret is harmonizálják.

Kristályok leírása:
A csomag 4 db programozott kristályt tartalmaz egy igényes kristálytasakban és a csomaghoz tartozó leírást:   Hegyikristály: A legtisztább és legerősebb kristály, benne rejlik a világmindenség ereje. Szabadulj meg a terheidtől. Az aurát és a teret is harmonizálja. Növeli az ellenálló képességet, nyugtató hatása is van. Semlegesíti az emberre káros sugárzásokat és rezgéseket. (2db) Citrin: Béke szimbóluma. Segít összehangolni a test és a lélek rezgéseit. Kitisztítja a gondolataidat, feloldja félelmeidet, aggódásaidat. A citrin segít abban, hogy mentálisan harmóniában legyél. Megvéd a számodra nem előnyös entitásoktól. Új lendületet ad. (2db)
Hogy használd:
Vannak olyan csomagok, amit célszerű a térben elhelyezni és vannak amiket célszerű magadnál hordani. A kristályokat tedd abba a helységbe, ahol a legtöbbet tartózkodsz és ahol alszol. Így abban a térben tisztítják a teret és védelmet adnak. Célszerű a szoba 4 sarkába tenni egy-egy követ. A Káros sugárzások kivédése kristálycsomag és a Térvédelem kristálycsomag párhuzamosan is használható. Személyvédelmi kristálycsomag bármely másik csomaggal együtt hordható. Itt szeretném megemlíteni az egyik képzést, ami ide kapcsolódik: Elhalt lelkek hazasegítése: Az elhalt lélek egy olyan ember lelke, akinek a fizikai teste meghalt, de a lelke nem ment át a Fényhazába. Éterikus energiára van szüksége ahhoz, hogy itt tovább tudjon létezni, és azt élő emberektől veszi el. Ezzel a tanfolyammal segíteni tudsz meghalt rokonaidnak, barátaidnak, hogy hazataláljanak a Fénybe.

Szerelemvonzó kristálycsomag

Szerelem bevonzása és párkapcsolat erősítése!

 

Mit adnak a kristályok?

– Boldog párkapcsolatban élhetsz

– Erősíti meglévő kapcsolatodat

– Örömtelibb életet élhetsz

– Ideális párt bevonzhatod

– Növeli az önbizalmad

     

Mindenki vágyik egy harmonikus, szeretetteljes kapcsolatra. E kristályokkal képes leszel megteremteni magadban azt a bizalmat és szeretetet, amire a környezetednek szüksége lehet. Feloldhatsz régi sérelmeket, csalódásokat, gátakat. Utat törhetsz a szeretet és a szerelem szabad áramlásának.

A kristályok segítenek abban, hogy örömteli kapcsolataid legyenek. Meglévő párkapcsolatod még harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb, szerelemmel telibb legyen. Ha pedig nincs párod, akkor bevonzza a Neked az ideális párt, akivel szeretetben, szerelemben, harmóniában fogsz együtt élni.

Kristályok leírása:
A csomag 4 db programozott kristályt tartalmaz egy igényes kristálytasakban és a csomaghoz tartozó leírást:   Karneol: Mozgósítja benned a rejtett tartalékaidat. Vitalitást, erőt, bátorságot ad. Általános védelmet nyújt a múlt és jelen negatív hatásai ellen. Határozottá tesz. Képes leföldelni, hogy az anyagi világban helyesen tedd a dolgodat. Fokozza a kitartást és a tetterőt. Lelki szinten segíti érzelmeid megélését, szerelem átélését. Rózsakvarc: Kedvesség, barátság köve. Valami új kezdetet jelent. Szépséget gyengédséget kölcsönöz. Megerősíti az érzelmeket. Finommá, kedvessé, szelíddé formál. Segít harmonizálni szerelmi kapcsolatodat. Felerősíti a szépség érzését. Amennyiben sérelem ért és szomorú vagy, vagy egyszerűen féltékeny, a rózsakvarc segít neked, hogy áthangold ezeket a negatív rezgéseket finom, lágy, meleg érzésekre. Segíti az empátiát és az elfogadást. Hegyikristály: Szabadulj meg terheidtől! Itt az idő, hogy újra tiszta lappal indulj. Tudd ki vagy, mit szeretnél, mire vagy képes, mert ez a kristály mindenben támogat téged. Bízz magadban, minden ott van benned. Felszabadítja a jelenlegi és az elmúlt életeidből származó, eltemetett, emlékeidet, élményeidet. Ametiszt: Megnyitja a gondolatvilágodat, új ötleteket ad. Fejleszti benned a jóságot, bölcsességet. Tisztaság szimbóluma. Elűzi a haragot, mérget, negatív energiákat és a félelmet. Megnyugtat, vigasztal. Segíti a szerelemhez, párodhoz való kapcsolódást. Régen a szerelmesek ametisztet adtak egymásnak, elkötelezettségük jeléül. A feltétel nélküli szeretetet erősíti.
Hogy használd:
Egyszerre csak egyfajta kristálycsomagot használj! Ez azért fontos, mert különböző rezgésfrekvenciák vannak beleprogramozva a különböző kristályokba. Ha több fajta csomagot veszel magadhoz, akkor ezek keverednek és kiolthatják egymás hatását. A lényeg, hogy egyszerre egy fajta kristálycsomagot hordj, tested bal oldalán. Lehet ez a bal zseb vagy bal oldalon hordott táska. Egy fajta kristálycsomagot minimum 21 napig hordj magadnál megszakítás nélkül, de a legcélszerűbb, ha mindig nálad van. Ha váltani szeretnél: pl: Pénz és sikervonzó kristálycsomag után szeretnéd a Szerelemvonzó kristálycsomagot használni célszerű várni néhány napot a kettő között. Vannak olyan csomagok, amit célszerű a térben elhelyezni és vannak amiket célszerű magadnál hordani. Szerelemvonzó kristálycsomagot hord magadnál bal oldalon, mellette párhuzamosan használható a térben a Káros sugárzások kivédése kristálycsomag és a Térvédelem kristálycsomag. Személyvédelmi kristálycsomag bármely másik csomaggal együtt hordható. Ez az egyetlen kivétel. Itt szeretném megemlíteni az egyik képzést. ami ide kapcsolódik: Szigillumok – Sikeres élet megteremtése mágikus pecsétekkel: A pecsét is alkalmazható szerelem és ideális társ bevonzására is. De még sok minden egyébre is: autó, ház eladása, vétele… A Szigillumok és a kristályok együtt is alkalmazhatók. Teremtés – Spirituális személyiségfejlesztő tréning: A teremtés képzésen tanultak is alkalmazhatók a szerelem bevonzására. De itt egy teljesen más életszemléletet is kap a neofita..

Személyvédelmi kristálycsomag

Az ember személyes terét, auráját védi!

Bármilyen másik kristálycsomaggal együtt használható.

 

Mit adnak a kristályok?

– Távol tartják a negatív rezgéseket

– Tisztántartják a személyes terünket

– Erősítik az aurát

– Növelik a rezgésszintet

– Javítják a közérzetet

   

Ez a kristálycsomag megvéd a negatív szándékú emberek elementáljaitól (gondolati lények). Ezenkívül minden feléd irányuló támadást (pl.: átok) visszaver. Védi a személyes tered a külső hatásoktól, energiáktól. A védelmező kristályok téged, mint személyt védenek, erősítenek, kiegyensúlyoznak és ellenállóbbá tesznek a negatív hatásokkal. Figyelmeztet, ha veszély fenyeget.

A programozott kristályból folyamatosan kiárad a beleprogramozott rezgés. Akinek az aurájában van ez a kristály, arra visszahat ez az információ és energia.

Kristályok leírása:
A csomag 4 db programozott kristályt tartalmaz egy igényes kristálytasakban és a csomaghoz tartozó leírást:   Hegyikristály: Lélegezz fel, szabadulj meg terheidtől! Itt az ideje, hogy újra tiszta lappal indulj! Bízz magadban! A legtisztább és legerősebb kristály. Rendezi gondolataidat, egyenesbe hoz. E kristály a lelkünk tükre. Nézz szembe önmagaddal! Törekedj a tisztaság felé! Létrehozza testi, lelki, szellemi egyensúlyt. Az aurát harmonizálja. Növeli az ellenálló képességet. Hematit: Kifelé tükröt mutat, egy védőpajzsot. Így megtévesztésre alkalmazható védelemként. Növeli a stabilitást, hogy két lábbal járjunk a földön. Fizikai és érzelmi védelmet is ad. Növeli az akaraterőt és a bátorságot. Úgy ismerik, mint a túlélők köve. Műtétek után előnyös alkalmazni. Fokozza a regenerációs képességet. Hópehely obszidián: Ősidők óta alkalmazott védelmező kristály. Képes blokkolni és elnyelni a körülöttünk lévő negatív energiákat. A kristály előre jelezhet, hogy kívülről ér valamilyen erős támadás, átok és ideje védekezned. Higgy magadban és merj Földanyához fordulni védelemért. Átok, démonok ellen hatékonyan alkalmazható. Segít az átalakításban, a negatív dolgok pozitívvá tételében. Erőt és védelmet ad. Tigrisszem: Erős védelmező kristály, átkok, pénzügyi károk, csalások ellen. Segít megállni és koncentrálni, ésszerű gondolkodásra ösztönöz. Az ásvány segít észrevenni a lényeges információkat és megszűrni azokat. Energiát, bátorságot, szerencsét képvisel. Magadnál hordva növeli a bizalmat magadban és másokban.
Hogy használd:
Hord tested bal oldalán. Lehet ez a bal zseb vagy bal oldalon hordott táska. Ezt a kristálycsomagot otthon nem célszerű hordani. Csak akkor használd, ha elmész otthonról és szükségét érzed! Vannak olyan csomagok, amit célszerű a térben elhelyezni és vannak amiket célszerű magadnál hordani. Személyvédelmi kristálycsomag bármely másik csomaggal együtt hordható. Ez az egyetlen kivétel.

Miért érdemes minket választani?

EREDETI ÁSVÁNYOK

Minden ékszer és marokkő szakértő által bevizsgált. Minden más esetben a terméknévnél van külön jelölés: Reko (festett kristály)

gyors szállítás

Nem kell heteket várni a rendelés feladása után. A csomagokat MPL vagy futárszolgálat viszi 2-3 napon belül. Személyesen is átveheted Kiskunfélegyházán előre egyeztetett időpontban.

TANÁCSADÁS

Ha nem vagy benne biztos, hogy jól választottál ásványt, írj nekünk és segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet.

MINŐSÉGI TERMÉKEK JÓ ÁRON

Folyamatosan teszteljük és válogatjuk a legjobb ár-érték arányú termékeket, így a boltban már csak ezek közül kell kiválasztani a legszimaptikusabbat.

KÉSZ MEGOLDÁSOK

Nálunk nem csak ásványokat tudsz venni. Itt megtalálod a a legtöbb olyan terméket, amire szüksége van a szellemi úton járóknak.

PROGRAMOZOTT KRISTÁLYOK

Van lehetőséged kérni a kristályok programozását is. Ez nagyon hasznos, mivel felerősíti az ásványokban lévő információt.
Elérhetőségek:
Mobil: +36 30 690 5893

Vagy írj nekünk itt: