Mint tudatos intelligenciák, a kristályok különböző rezgéseket bocsájtanak ki magukból. Tudnak segíteni a sérült aura helyreállításában. Így az ember közérzete kellemesebbé válik.

 

A kristályokban nincs érzelem. Ez egy roppant nagy előnyük, de egyben hátrányuk is. Nem kérdőjelezik meg az információt, ami éri őket. Ezért is nagyon fontos a tisztításuk. De ha ezt a tulajdonságukat tudatosan alkalmazzuk, akkor nagy segítséget jelentenek az utunkon.

Az emberekkel ellentétben nem ítélkeznek, nem akarnak megfelelni senkinek. Mindig készen állnak teljesíteni a beléjük programozott feladatokat. Körülöttünk vannak, hogy szolgáljanak és tanítsanak minket. Sokszor ez a két dolog elég közel áll egymáshoz.

Képesek befolyásolni az álmokat, elűzni a rémálmokat és elősegíteni a tudatos álmodást. Fejleszteni tudják az intuíciós és telepátiás képességeket.

 

https://fenyes-eg.hu/kristalybolt/

 

A kristálygyógyászat közel egyidős az emberiséggel. Az ősi civilizációkban a kristályok és drágakövek a gyógyítás és a hatalom forrásai voltak. Információt és energiát is hordoztak, mint például az ősi kristálykoponyák. Ezek a különleges geometriai formák, erőtereket, energiamezőket hoztak létre. Szakrális szent eszközöket készítettek belőlük, vagy ezekkel a programozott drágakövekkel díszítették a kultikus tárgyakat. Mint a Szent Korona drágakövei. 

 

Mágikus tárgyak erősítésére, templomok oltárára, kapuk díszítésére is használták. Nemcsak szépségük miatt alkalmazták őket, hanem az információtároló képességük miatt. Ezeket a szertartásokat sokszor megfelelő égi időpontokhoz kötötték, például Napfordulók, Napéjegyenlőségek, Telihold. Így az égi helyzet és a kristályok ereje is erősítette a köteléket az Univerzummal és növelte a szertartás erejét és sikerességét.

 

 

Köszönettel: Piri Balázs

Fényes-Ég

Elérhetőségek:
Mobil: +36 30 690 5893

Vagy írj nekünk itt: