A kvarckristály a legelterjedtebb és a legnagyobb mennyiségben használt. Ezen kristályok nagyon finom energiamezővel rendelkeznek és különböző rezgéseket bocsájtanak ki magukból. Külsőleg és belsőleg is tudnak hatni az emberi szervezetre.

 

Külsőleg legjobban a testen viselve tudnak működni. Ennek a legegyszerűbb formájaegy kristály karkötő viselése. Ez azért is előnyös, mert így közvetlen kapcsolat van az ásvány és a bőr között. De természetesen zsebben hordva is működnek. A lényeg, hogy az aurán belül legyen a kiválasztott kövünk.

 

Belsőleg pedig a kristályvíz fogyasztás a legjobb módszer. Ennek okait és működési elvét a Kristályvíz készítő kristálycsomagban részleteztem. A kristályok fizikai, lelki és szellemi szinten egyaránt működnek. Ezért fontos minden szinten megtisztítani őket. Az Univerzumban minden rezgésből áll. Ezt már Tesla előtt is tudták a beavatottak, de Ő nyilvánossá tette mindenki számára. Az anyag tehát sűrű rezgések összesége. Az emberek, a növények és az ásványok különböző frekvencián rezegnek. Az emberi aura reagál a kristályok kisugárzására. Ezért lehet használni bizonyos gondolatok és érzések erősítésére, illetve gyengítésére. Ez a kristályprogramozás alapja.

Egy nagyon nagy előnye a Fényes Ég kristálycsomagoknak, hogy aki viseli vagy magánál hordja, szinte semmit nem kell csinálnia. A programozott kristályok folyamatosan visszasugározzák a beléjük programozott információt és rezgést a személy aurájába.

Szintén hatalmas előny, hogy a Mesterkristállyal programozott ásványokat nem kell tisztítani és tölteni. Ezt a Mesterkristály végzi el. Tehát egy előre meghatározott programot erősítenek az ember személyes terében. Ez egy olyan előny amit mindenképp érdemes kihasználni a magunk és mások érdekében is.

 

 

Köszönettel: Piri Balázs

Fényes-Ég

Elérhetőségek:
Mobil: +36 30 690 5893

Vagy írj nekünk itt: