Az ember alapvetően egy hármasság. Test – lélek – szellem, ez a holisztikus szemlélet. Azonban mindezt a Tudat irányítja, vagy másnéven a Felettes Énünk.
A test és a lélek csak leköveti a Tudat parancsát. Ez pedig megváltoztatható, átírható. Sokan ezt tudatalattinak hívják. Előre megírt programok alapján döntünk egy adott helyzetben. Ennek megvan a spirituális oka is. Ilyenkor az általunk létrehozott elementálok visszatérnek hozzánk… Azért reagálunk mindig ugyanúgy, hasonló helyzetekre.
Azonban ezek a tudatalatti programok átírhatók. Ennek az egyik legjobb módja az önszuggeszció vagy másnéven mantrázás. Ilyenkor előre kitalált mondatokat mondunk magunknak, vagy hallgatunk hanganyagként vagy videóként. Ez olyan nagy hatással van a lelkünkre, hogy hogy a tudatunk azt fogadja el igaznak, persze csak egy idő után. Egyébként ezen a módon működnek a reklámok és a kampányok is. Ha valamit sokszor hazudnak sok helyen, akkor egy idő után igazság lesz.

Összegezve, át lehet írni a tudatalatti programokat, amit utána lekövet a fizikai test is. Ilyen módon megváltoztatható a gondolkodás. Mert nem mindegy, hogy a pohár félig üres, vagy félig tele van.

 

 

Köszönettel: Piri Balázs
Fényes-Ég