Sokszor fáradtan ébredsz, pedig sokat aludtál?

 

Lehet, hogy földsugárzás van az ágyad alatt? Tudni szeretnéd, hogy az ágyad nincs vízérben?

Vízér, Hartmann-zóna, elektroszmog… kimérés

Nagyon fontos kimérni azokat a helyeket, ahol az ember huzamosabb ideig tartózkodik. Elsősorban itt az ágyra gondolok, és a munkahelyi íróasztal környékére. A Hartmann zóna egy szabályos rácsszerkezetet alkot. Nagyjából 2×2 méteres hálók vannak észak-dél, és kelet-nyugati irányban. Ha ebben a hálóban benne van az emberi test hosszabb ideig, akkor az gyulladásos megbetegedéshez vezethet. Attól függően, hogy melyik testrészünket éri a háló. A vízér energiahiányt hoz létre a testben és az aurában, attól függően, hogy hol megy keresztül. Így aura és csakra sérülés is elő szokott fordulni, ami később a betegség kialakulását elősegíti. Minden ember átlagosan 5-8 órát tölt az ágyban éjszaka, ezért nagyon fontos kimérni, vagy kiméretni a fekhelyet. Írtam még néhány gondolatot a földsugárzásokról, és az elektroszmogról amiket a lenti gombokra kattintva tudsz elolvasni:
 

Szent György és Ley – vonalak

A globális léptékű energia rendszer felfedezése szinte véletlen volt. Az amerikai Sunderson és orosz Nikolaj Goncsarov hiszen csak a föld különleges pontjait kívánták feltérképezni. Sikerült beazonosítaniuk számos különleges pontot és helyszínt. Többek között ásványi kincsek leggazdagabb lelőhelyeit és nagy civilizációk alapításának helye is ilyen kereszteződésekre tehető. Pl.: Egyiptomi vagy Mongol birodalom. A teljes szülőbolygónkat behálózó energiarendszernek megvannak a jóval kisebb léptékű, de számunkra nem kevésbé érdekes „helyi” változatai is. Alfred Watkins munkássága nyomán  ezek az energia-áramlási csatornák kapták a Ley-vonalak elnevezést. Alferd 1921-ben kezdte újra felfedezni ezt a tudást Angliában. Kínában ez a tudás a feng-shui építészetében továbbra is fenn maradt. Melynek lényege, hogy ezekkel az erővonalakkal összhangban építkezzünk, melynek számos pozitív hatása van az emberi szervezetre. A különböző kultúrákban több féle módon hivatkoznak rájuk. A Szent György vonalaktól kezdve a tündér ösvényekig. A ’90-es években Magyarországon is össze gyűjtötték az energia központokat. Csobánka közelében a Pilisben, az egyik legnevezetesebb ilyen hely található. Itt 4 fő Szent György vonal is metszi egymást. Ezentúl Gyulán és Lentiben is találhatók hasonló csomópontok.
4 fő Szent György vonal kereszteződése – Csobánka, Pilis
 

Földsugárzások mérése

A megfelelő tudással könnyű kimérni akár a Szent György vonalakat, a vízereket vagy akár Curry sugárzást is. Ehhez nincs szükség más eszközre, mint egy lengyel pálcára. Ezentúl az aura kimérésére is remek eszköz, amit szintén megtanulható a radiesztézia tanfolyamon.

Mi a megoldás?

– Át kell forgatni az ágyat – Reiki II. szimbóluma semlegesíti 12 órára – A hegyikristály és a rózsakvarc is segít – Hegyikristály A legtisztább és legerősebb kristály, benne rejlik a világmindenség ereje. Szabadulj meg a terheidtől. Az aurát és a teret is  harmonizálja. Növeli az ellenálló képességet, nyugtató hatása is van. Semlegesíti az emberre káros sugárzásokat és rezgéseket. – Rózsakvarc Kedvesség köve, ami áthangolja a lelket. Jól használható embertársi szeretetben. Biztosítja a nyugodt alvást. Véd negatív előnytelen sugárzások ellen. Lelki terhektől is megszabadít és áthangolja a terekben lévő káros hatásokat. Feltölti a teret a béke és a szeretet rezgésével.

Káros sugárzások kivédése kristálycsomag

A kristálycsomag olyan programot tartalmaz, ami ezt a negatív rezgést semlegesíti. Tartalmaz 2 programozott hegyikristályt és 2 szintén programozott rózsakvarc kristályt. A hozzá tartozó használati leírást. Választható zsákkal.

Érdekel a Radiesztézia képzés?

 

A tanfolyamon:

– Megtanulod kimérni a fent említetett sugárzásokat!

– Ezáltal javítani a saját és családod testi és lelki egészségét!

– Segíthetsz másoknak is ezzel a tudással!

– Ezenkívül megtanulod mérni az aurát és a csakrákat is!

Amiben tudok segíteni:

  – Káros sugárzások kimérése, akár több helységben is – Erről egy bemérőlap készítése, ahol fel vannak tüntetve a geopatikus zónák – Radiesztézia tanfolyam, ahol te is megtanulhatod, hogy kell mérni<- Reiki tanfolyam, ahol megtanítom az egyik leghatékonyabb térharmonizálási módszert, is – Programozott kristálycsomagok a nyugodt alvásért

Amennyiben szeretnél nyugodtan és kipihenten ébredni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot telefonon, vagy a lenti űrlapot kitöltve.

Köszönettel: Piri Balázs Fényes-Ég
Elérhetőség:
Mobil: +36 30 690 5893

Vagy írj nekünk itt: