Sokszor fáradtan ébredsz, pedig sokat aludtál?

 

Lehet, hogy földsugárzás van az ágyad alatt?
Tudni szeretnéd, hogy az ágyad nincs vízérben?

Vízér, Hartmann-zóna, elektroszmog… kimérés

Nagyon fontos kimérni azokat a helyeket, ahol az ember huzamosabb ideig tartózkodik. Elsősorban itt az ágyra gondolok, és a munkahelyi íróasztal környékére.
A Hartmann zóna egy szabályos rácsszerkezetet alkot. Nagyjából 2×2 méteres hálók vannak észak-dél, és kelet-nyugati irányban. Ha ebben a hálóban benne van az emberi test hosszabb ideig, akkor az gyulladásos megbetegedéshez vezethet. Attól függően, hogy melyik testrészünket éri a háló.
A vízér energiahiányt hoz létre a testben és az aurában, attól függően, hogy hol megy keresztül. Így aura és csakra sérülés is elő szokott fordulni, ami később a betegség kialakulását elősegíti.
Minden ember átlagosan 5-8 órát tölt az ágyban éjszaka, ezért nagyon fontos kimérni, vagy kiméretni a fekhelyet.
Írtam még néhány gondolatot a földsugárzásokról, és az elektroszmogról amiket a lenti gombokra kattintva tudsz elolvasni:

 

Szent György és Ley – vonalak

A globális léptékű energia rendszer felfedezése szinte véletlen volt. Az amerikai Sunderson és orosz Nikolaj Goncsarov hiszen csak a föld különleges pontjait kívánták feltérképezni. Sikerült beazonosítaniuk számos különleges pontot és helyszínt. Többek között ásványi kincsek leggazdagabb lelőhelyeit és nagy civilizációk alapításának helye is ilyen kereszteződésekre tehető. Pl.: Egyiptomi vagy Mongol birodalom.

A teljes szülőbolygónkat behálózó energiarendszernek megvannak a jóval kisebb léptékű, de számunkra nem kevésbé érdekes „helyi” változatai is. Alfred Watkins munkássága nyomán  ezek az energia-áramlási csatornák kapták a Ley-vonalak elnevezést. Alferd 1921-ben kezdte újra felfedezni ezt a tudást Angliában. Kínában ez a tudás a feng-shui építészetében továbbra is fenn maradt. Melynek lényege, hogy ezekkel az erővonalakkal összhangban építkezzünk, melynek számos pozitív hatása van az emberi szervezetre.

A különböző kultúrákban több féle módon hivatkoznak rájuk. A Szent György vonalaktól kezdve a tündér ösvényekig. A ’90-es években Magyarországon is össze gyűjtötték az energia központokat. Csobánka közelében a Pilisben, az egyik legnevezetesebb ilyen hely található. Itt 4 fő Szent György vonal is metszi egymást. Ezentúl Gyulán és Lentiben is találhatók hasonló csomópontok.

4 fő Szent György vonal kereszteződése – Csobánka, Pilis

 

Földsugárzások mérése

A megfelelő tudással könnyű kimérni akár a Szent György vonalakat, a vízereket vagy akár Curry sugárzást is. Ehhez nincs szükség más eszközre, mint egy lengyel pálcára. Ezentúl az aura kimérésére is remek eszköz, amit szintén megtanulható a radiesztézia tanfolyamon.

Mi a megoldás?

– Át kell forgatni az ágyat
– Reiki II. szimbóluma semlegesíti 12 órára
– A hegyikristály és a rózsakvarc is segít

– Hegyikristály

A legtisztább és legerősebb kristály, benne rejlik a világmindenség ereje. Szabadulj meg a terheidtől. Az aurát és a teret is  harmonizálja. Növeli az ellenálló képességet, nyugtató hatása is van. Semlegesíti az emberre káros sugárzásokat és rezgéseket.

– Rózsakvarc

Kedvesség köve, ami áthangolja a lelket. Jól használható embertársi szeretetben. Biztosítja a nyugodt alvást. Véd negatív előnytelen sugárzások ellen. Lelki terhektől is megszabadít és áthangolja a terekben lévő káros hatásokat. Feltölti a teret a béke és a szeretet rezgésével.

Káros sugárzások kivédése kristálycsomag

A kristálycsomag olyan programot tartalmaz, ami ezt a negatív rezgést semlegesíti.
Tartalmaz 2 programozott hegyikristályt és 2 szintén programozott rózsakvarc kristályt. A hozzá tartozó használati leírást. Választható zsákkal.

Érdekel a Radiesztézia képzés?

 

A tanfolyamon:

– Megtanulod kimérni a fent említetett sugárzásokat!

– Ezáltal javítani a saját és családod testi és lelki egészségét!

– Segíthetsz másoknak is ezzel a tudással!

– Ezenkívül megtanulod mérni az aurát és a csakrákat is!

Amiben tudok segíteni:

 

– Káros sugárzások kimérése, akár több helységben is
– Erről egy bemérőlap készítése, ahol fel vannak tüntetve a geopatikus zónák
– Radiesztézia tanfolyam, ahol te is megtanulhatod, hogy kell mérni<- Reiki tanfolyam, ahol megtanítom az egyik leghatékonyabb térharmonizálási módszert, is
– Programozott kristálycsomagok a nyugodt alvásért

Amennyiben szeretnél nyugodtan és kipihenten ébredni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot telefonon, vagy a lenti űrlapot kitöltve.

Köszönettel: Piri Balázs
Fényes-Ég

Elérhetőség:

Mobil: +36 30 690 5893

Vagy írj nekünk itt: