Minden beavatás, köztük a Reiki is, egy behangolási folyamat. Ezen a szertartáson a Mester/Tanár egy ősi módszer segítségével, energiát ad át a befogadásra képes neofitának. Minden avatás célja a rezgésemelés!

Ezt a felső csakrákba juttatott energiával végzi az Avatómester, a szellemi hierarchiák segítségével! A csakrák befogadó képessége megnövekszik, ezáltal érzékenyebb lesz a tanítvány. Könnyebben oldja meg a problémákat, és megnövekszik az érzékenysége is.  A probléma már nem probléma lesz többé, hanem egy újabb lehetőség a fejlődésre. Olyan dolgokat is észrevesz, amiket előtte nem. Könnyebben meglátja a fizikai dolgok összefüggéseit is. A lelki blokkok is oldódnak ilyenkor.

A beavatás megnöveli a test rezgésszámát, és egy testi, lelki tisztítási folyamatot indít el. Megszűnnek az energiablokkok, és a szervezet kidobja magából a méreganyagokat testi és lelki szinten egyaránt. Ez a tisztulási folyamat minden esetben megtörténik, van hogy hosszabb, és van hogy rövidebb ideig tart. Ez egyénenként változik.

Ez egy nagyon precíz energetikai rendszer, amit csak arra alkalmas személy végezhet.

 

Köszönettel: Piri Balázs

Fényes-Ég

Elérhetőségek:
Mobil: +36 30 690 5893

Vagy írj nekünk itt: