Az elme és a test harmóniájától függ, hogy milyen tisztán tudod áramoltatni a Reikit. Ha diszharmónia van benned, az energia áramlás nem lesz olyan erős, az energia érzékelések és a megérzés (intuíció) sem lesz finom. A beavatás után Neked is foglalkoznod kell a tanultakkal.

A Reiki nem az elme működésén alapul, akkor áramlik a legerősebben amikor üres elmeállapotban vagy.

 

Hinni kell benne, hogy működjön?

Azért mondható, hogy nem placebo-ként működik, mert növényeknél, állatoknál, öntudatlan embereknél is használható. A Reiki energia ugyanis a szervezet öngyógyító képességét támogatja, feloldva a blokkokat. Pozitívan hat az elmére és a fizikai testre egyaránt.

Kik használhatják, kinek működik?

A reiki használatához nem szükséges különleges képesség, mert az ember természetes módon rendelkezik ezzel az energetikai gyógyító képességgel. Amikor valaki megkapja a beavatást, akkor ez a képessége a sokszorosára növekszik függetlenül attól, hogy hisz-e benne A kezelés során nem a saját energiánkat továbbítjuk, hanem az Univerzális, Isteni energiát. Ez úgy működik, hogy az energia belép a fejtetőn, majd lehaladva kiáramlik a kezeken keresztül.

 

Könyvekből megtanulható?

A Reikiről nagyon sok könyvet adtak ki az elmúlt években, amik között vannak egészen jók is. De van egy ok ami miatt nem lehet elsajátítani könyvekből. Ez pedig a beavatás ami aktiválja, felerősíti az energiával való gyógyítás képességét. Természetesen mindenki rendelkezik a gyógyító képességgel, a beavatás jelentősége nem elhanyagolható.

 

Köszönettel: Piri Balázs

Fényes-Ég

Elérhetőségek:
Mobil: +36 30 690 5893

Vagy írj nekünk itt: