Korall – Reko türkiz szett: Fülbevaló, Karkötő, Lánc

8 000 Ft

 

A szett tartalma:

  • Korall-reko türkiz virágos fülbevaló

A Korall 8 mm-es és a reko türkiz 6 mm-es golyóiból egy virág formájú 9 mm-es kellékkel jó hangulatú fülit kínálunk viselésre. Az alkatrészek antiallergén bevonatúak. Hossza kb 45 mm.

 

 

  • Korall-reko türkiz virágos karkötő

A Korall 8 mm-es golyóiból és a reko türkiz 6 mm-es golyóiból készítettük ezt a virágdíszekkel szinesített karkötőt. A karkötő hossza duplasoros gumira fűzve kb 19 cm. A virágdísz mérete 9 mm, az összes fémalkatrész antiallergén bevonattal készült.

 

 

  • Korall-reko türkiz virágos lánc

A Korall 8 mm-es golyóiból és a reko türkiz 6 mm-es golyóiból készítettük ezt a virágdíszekkel szinesített láncot. A lánc hossza erős mágneskapoccsal együtt kb 45 cm. A virágdísz mérete 9 mm, az összes fémalkatrész antiallergén bevonattal készült. A lánc anyagát sodronyra fűztük.

 

 

  • Kristálytartó tasak
Kategória:

Leírás

 

Korall:

Korall hatása: energia, vérképzés, egyensúly, szexualitás, emésztés, nyugtató, csecsemőmirigy, agyserkentő, máj, nyirokrendszer, koleszterin

Korallt már ősidők óta ismerjük és szeretjük is viselni. Energiával és erővel tölti fel a testet. Segíti a vérképzést, egyensúlyt teremt a szervezetben. Megszünteti az aggodalmakat, nyugtatja a lelket. Jótékony hatása van a koleszterinszintre, az erekre és csillapítja a lázat. Serkenti az emésztést, a máj, és a nyirokrendszer működését. Támogatja a csecsemőmirigyet, és az emlékezőképességet.

 

Korall hatása gyökér-csakrára: A vörös korall energiával tölti fel a szervezetet és segíti a vérképzést. Szilárdságot kölcsönöz, ugyanakkor rugalmasságot is ad, ami azt jelenti, hogy cselekedeteinkben hűek tudunk maradni, de mégis tovább tudunk haladni az életutunkon.

 

 

Türkiz:

Türkiz hatása: kommunikáció, pajzsmirigy, önbizalom, védő, ízületi gyulladás, gyomor, bélproblémák, szem, agy, nyugtató, kreativitás

 

Türkiz Törökországról kapta a nevét, mivel ott fedezték fel legelőször. A keresztes lovagok amulettjeként vált híressé, de számos kultúrában tulajdonítottak neki védő hatást, az ártó átkok és rontások ellen. Az egyik legerősebb gyógyító ásványunk, regenerálja a szöveteket, erősíti az immunrendszert, támogatja a tápanyagok felszívódását. Arra ösztönöz, hogy mindig kimondjuk, amit gondolunk, és ráébreszt arra, hogy sorsunkért csakis mi vagyunk a felelősek. Lenyugtatja az idegeket, de ezzel egy időben energiával tölti fel a szervezetet. Gyógyítja a torok problémáit, a gégét, a pajzsmirigyet és javítja a kommunikációt. Véd a vírusos megbetegedések ellen, csökkenti az ízületi gyulladásokat, semlegesíti a túlsavasodást, enyhíti a reumát és a gyomor panaszokat. Serkenti az izmok fejlődését, fokozza az agyi funkciókat, növeli a kreativitást. Fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatása van és védi az egész szervezetet.

 

Hematit marokkőként is kapható!

Külön kérhető a kristályok programozása is.
Ennek díja: 1000ft/db

A programozás hatására nem kell külön tisztítani és feltölteni az ásványokat. Ezt a funkciót átveszi a Mesterkristály, amivel programozzuk.

Programozás

 

Egy nagyon nagy előnye a Fényes Ég kristályoknak, hogy aki viseli vagy magánál hordja, szinte semmit nem kell csinálnia. Ez nagy előny a mai felgyorsult világban. A programozott kristályok folyamatosan visszasugározzák a beléjük programozott információt és rezgést az őket viselő személy aurájába.

Fontos, hogy mindig az adott kristállyal harmonizáló programot tegyük bele!

Hatalmas előny, hogy a Mesterkristállyal programozott ásványokat nem kell tisztítani és tölteni. Ezt a Mesterkristály végzi el.
Tehát egy előre meghatározott programot erősítenek az ember személyes terében.

Ez egy olyan előny amit mindenképp érdemes kihasználni a magunk és mások érdekében is.

Szállítási információk

 

Személyesen átvehető Kiskunfélegyházán vagy Kecskeméten, előre megbeszélt időpontban.


Postázása előreutalás esetén, házhozszállítva: 600ft


Utánvéttel, házhoz szállítva: 1660ft


Utánvéttel, Postapont Partner: 1440ft


Utánvéttel, csomagautomatába: 1240ft

 

 

15.000Ft felett ingyenes szállítás!