Pénz és sikervonzó kristálycsomag

8 000 Ft

Ha anyagi jólétben szeretnél élni!

Mit adnak a kristályok?

  • Erőt adnak ahhoz, hogy te magad irányítsd az életedet
  • A kristályok segítenek, hogy sikeres életet élj
  • A jólétet bevonzani és stabilizálni az életedben
  • A pénzzel kapcsolatos feszültségeidet, illúzióidat oldja
  • Segít abban, hogy elfogadd, ez neked jár
  • Egy olyan életet élj, amit mindig is szerettél volna

Ha úgy érzed, nem te uralod saját sorsodat, hanem csak sodródsz az életedben bekövetkező eseményekkel. Itt az ideje, hogy változtass!

Ez a kristálycsomag segít neked, anyagi problémáid megoldásában.

Megteremti annak a lehetőségét, hogy pénzhez juss! Persze ehhez neked is meg kell tenned a megfelelő lépéseket, de megkapod hozzá az indító erőt.

A programozott kristályból folyamatosan kiárad a beleprogramozott rezgés.

Akinek az aurájában van ez a kristálycsomag, arra visszahat ez az információ és energia.

Segít, hogy megszabadulj a pénzhez fűződő negatív érzéseidtől és félelmeidtől. Ezeket átalakítja és segít, hogy sikeres legyél.

 

Kategória:

Leírás

A csomag 4 db programozott kristályt tartalmaz egy igényes tasakban és a csomaghoz tartozó leírást:

  • Citrin
  • Hegyikristály
  • Heliotróp
  • Jade  

Itt szeretnék megemlíteni két képzést, ami ide kapcsolódik:

-Szigillumok – Sikeres élet megteremtése mágikus pecsétekkel

A pecsét is alkalmazható pénz és siker vonzására. De még sok minden egyébre is: autó, ház eladása, vétele…

A Szigillumok és a kristályok együtt is alkalmazhatók.

Teremtés – Spirituális személyiségfejlesztő tréning

A teremtés képzésen tanultak is alkalmazhatók a pénz és a siker bevonzására. De itt egy teljesen más életszemléletet is kap a neofita.

Kristályok leírása:

A csomag 4 db kristályt tartalmaz és a csomaghoz tartozó leírást:

Citrin:
Kitisztítja és átrendezi gondolataidat, feloldja félelmeidet, aggódásaidat. Tele van élettel. Dinamikussá, energikussá, vidámmá tesz. Segít a kommunikációban is. Új lendületet ad. Sikerhez
vezet! Átrendezi gondolataidat, érzéseidet. Megerősíti benned a tudás iránti vágyat. A gondolatokban egységet teremt.

Hegyikristály:
Szabadulj meg terheidtől! Itt az idő, hogy újra tiszta lappal indulj! Tudd ki vagy, mit szeretnél, mire vagy képes. Bízz magadban, mert minden ott van benned. Rendezd a gondolataidat. A hegyikristály a legszélesebb tudáshoz, bölcsességhez vezet. Tisztítja, kivilágosítja a gondolatokat, elképzeléseket. Rengeteg gátat, problémát képes feloldani.

Heliotróp:
Erő köve! Segít megoldani a kihívásokat. Anyagi, pénzügyi dolgaidban segítséget ad, védelmezi értékeidet. Segít átlátni a helyzeteket. Erősíti a józan észt, a bölcsességet, összeszedetté, hatékonnyá tesz. Növeli a terhelhetőséget. Mindig új erőt meríthetünk belőle. A keresztes lovagok egyik szerencseköve volt.

Jade:
Bölcsességet, bátorságot képvisel. Segít az önállóságban. Segíti a pénzzel való pozitív gondolkodást is. Segít okosan felhasználni forrásaidat, készleteidet. Bölcsességre int. Vonzza a pénzt. Kiegyensúlyozza kapcsolatodat az anyagi világgal. Eloszlatja negatív gondolataidat, nem kell aggódnod a pénz miatt. Eljött a szerencse időszaka, pénz áll a házhoz.

Hogy használd:

Egyszerre csak egyfajta kristálycsomagot használj! Ez azért fontos, mert különböző rezgésfrekvenciák vannak beleprogramozva a különböző kristályokba. Ha több fajta csomagot veszel magadhoz, akkor ezek keverednek és kiolthatják egymás hatását.

A lényeg, hogy egyszerre egy fajta kristálycsomagot hordj, tested bal oldalán. Lehet ez a bal zseb vagy bal oldalon hordott táska. Egy fajta kristálycsomagot minimum 21 napig hordj magadnál megszakítás nélkül, de a legcélszerűbb, ha mindig nálad van.

Ha váltani szeretnél: pl: Testben és lélekben harmóniát helyreállító kristálycsomag után szeretnéd a Pénz és sikervonzó kristálycsomagot használni célszerű várni néhány napot a kettő között.

Vannak olyan csomagok, amit célszerű a térben elhelyezni és vannak amiket célszerű magadnál hordani. Pénz és sikervonzó kristálycsomagot hord magadnál bal oldalon, mellette párhuzamosan használható a térben a Káros sugárzások kivédése kristálycsomag és a Térvédelem kristálycsomag.

Személyvédelmi kristálycsomag bármely másik csomaggal együtt hordható. Ez az egyetlen  kivétel.

Itt szeretnék megemlíteni két képzést, ami ide kapcsolódik: 
Szigillumok – Sikeres élet megteremtése mágikus pecsétekkel. A pecsét is alkalmazható pénz és siker vonzására. De még sok minden egyébre is: autó, ház eladása, vétele…

A Szigillumok és a kristályok együtt is alkalmazhatók.

Teremtés – Spirituális személyiségfejlesztő tréning A teremtés képzésen tanultak is alkalmazhatók a pénz és a siker bevonzására. De itt egy teljesen más életszemléletet is kap a neofita.