Szerelemvonzó kristálycsomag

8 000 Ft

Szerelem bevonzása és párkapcsolat erősítése

 

Mit adnak a kristályok?

  • Boldog párkapcsolatban élhetsz
  • Erősíti meglévő kapcsolatodat
  • Örömtelibb életet élhetsz
  • Ideális párt bevonzhatod
  • Növeli az önbizalmad

 

Mindenki vágyik egy harmonikus, szeretetteljes kapcsolatra. E kristályokkal képes leszel megteremteni magadban azt a bizalmat és szeretetet, amire a környezetednek szüksége lehet. Feloldhatsz régi sérelmeket, csalódásokat, gátakat. Utat törhetsz a szeretet és a szerelem szabad áramlásának.

A kristályok segítenek abban, hogy örömteli kapcsolataid legyenek. Meglévő párkapcsolatod még harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb, szerelemmel telibb legyen. Ha pedig nincs párod, akkor bevonzza Neked az ideális személyt, akivel szeretetben, szerelemben, harmóniában fogsz együtt élni.

 

Kategória:

Leírás

 

A csomag 4 db programozott kristályt tartalmaz egy igényes tasakban és a csomaghoz tartozó leírást:

  • Karneol
  • Rózsakvarc
  • Hegyikristály
  • Ametiszt

Szerelemvonzó kristálycsomagot hord magadnál bal oldalon, mellette párhuzamosan használható a térben a Káros sugárzások kivédése kristálycsomag és a Térvédelem kristálycsomag.

Személyvédelmi kristálycsomag bármely másik csomaggal együtt hordható. Ez az egyetlen kivétel.

Itt szeretném megemlíteni az egyik képzést. ami ide kapcsolódik:

Szigillumok – Sikeres élet megteremtése mágikus pecsétekkel

A pecsét is alkalmazható szerelem és ideális társ bevonzására is. De még sok minden egyébre is: autó, ház eladása, vétele…

A Szigillumok és a kristályok együtt is alkalmazhatók.

Teremtés – Spirituális személyiségfejlesztő tréning

A teremtés képzésen tanultak is alkalmazhatók a szerelem bevonzására. De itt egy teljesen más életszemléletet is kap a neofita.

Kristályok leírása:

A csomag 4 db kristályt tartalmaz és a csomaghoz tartozó leírást:

Karneol:
Mozgósítja benned a rejtett tartalékaidat. Vitalitást, erőt, bátorságot ad. Általános védelmet nyújt a múlt és jelen negatív hatásai ellen. Határozottá tesz. Képes leföldelni, hogy az anyagi világban helyesen tedd a dolgodat. Fokozza a kitartást és a tetterőt. Lelki szinten segíti érzelmeid megélését, szerelem átélését.

Rózsakvarc:
Kedvesség, barátság köve. Valami új kezdetet jelent. Szépséget gyengédséget kölcsönöz. Megerősíti az érzelmeket. Finommá, kedvessé, szelíddé formál. Segít harmonizálni szerelmi kapcsolatodat. Felerősíti a szépség érzését. Amennyiben sérelem ért és szomorú vagy, vagy egyszerűen féltékeny, a rózsakvarc segít neked, hogy áthangold ezeket a negatív rezgéseket finom, lágy, meleg érzésekre. Segíti az empátiát és az elfogadást.

Hegyikristály:
Szabadulj meg terheidtől! Itt az idő, hogy újra tiszta lappal indulj. Tudd ki vagy, mit szeretnél, mire vagy képes, mert ez a kristály mindenben támogat téged. Bízz magadban, minden ott van benned. Felszabadítja a jelenlegi és az elmúlt életeidből származó, eltemetett, emlékeidet, élményeidet.

Ametiszt:
Megnyitja a gondolatvilágodat, új ötleteket ad. Fejleszti benned a jóságot, bölcsességet. Tisztaság szimbóluma. Elűzi a haragot, mérget, negatív energiákat és a félelmet. Megnyugtat, vigasztal. Segíti a szerelemhez, párodhoz való kapcsolódást. Régen a szerelmesek ametisztet adtak egymásnak, elkötelezettségük jeléül. A feltétel nélküli szeretetet erősíti.

Hogy használd:

Egyszerre csak egyfajta kristálycsomagot használj! Ez azért fontos, mert különböző rezgésfrekvenciák vannak beleprogramozva a különböző kristályokba. Ha több fajta csomagot veszel magadhoz, akkor ezek keverednek és kiolthatják egymás hatását.

A lényeg, hogy egyszerre egy fajta kristálycsomagot hordj, tested bal oldalán. Lehet ez a bal zseb vagy bal oldalon hordott táska. Egy fajta kristálycsomagot minimum 21 napig hordj magadnál megszakítás nélkül, de a legcélszerűbb, ha mindig nálad van.

Ha váltani szeretnél: pl: Testben és lélekben harmóniát helyreállító kristálycsomag után szeretnéd a Szerelemvonzó kristálycsomagot használni célszerű várni néhány napot a kettő között.

Vannak olyan csomagok, amit célszerű a térben elhelyezni és vannak amiket célszerű magadnál hordani. Szerelemvonzó kristálycsomagot hord magadnál bal oldalon, mellette párhuzamosan használható a térben a Káros sugárzások kivédése kristálycsomag és a Térvédelem kristálycsomag.
Személyvédelmi kristálycsomag bármely másik csomaggal együtt hordható. Ez az egyetlen kivétel.

Itt szeretném megemlíteni az egyik képzést. ami ide kapcsolódik:
Szigillumok – Sikeres élet megteremtése mágikus pecsétekkel: A pecsét is alkalmazható szerelem és ideális társ bevonzására is. De még sok minden egyébre is: autó, ház eladása, vétele…
A Szigillumok és a kristályok együtt is alkalmazhatók.

Teremtés – Spirituális személyiségfejlesztő tréning: A teremtés képzésen tanultak is alkalmazhatók a szerelem bevonzására. De itt egy teljesen más életszemléletet is kap a neofita..