Szerencsefa, Lápisz Lazuli 300 kristállyal

9 900 Ft

 

Gyönyörű lápisz lazuli szerencsefa / életfa körülbelül 300 kristállyal. A fa ágainak elrendezése esztétikai érzékünk szerint szabadon állítható. A szerencsefa talapzata fából készült, amelyet kristályszemcsékkel borítottak. Erre épül ez a csodálatos, ásványokból készített fa.
A szerencsefa energetikailag tisztított és feltöltött formában kerül kedves Vásárlónkhoz.
A magassága körülbelül 22-24 centiméteres.

Lapis hatása: stresszoldó, depresszió, immunrendszer, energia, pajzsmirigy, torok, vérnyomás csökkentő, szív, önbizalom, kommunikáció, spiritualitás fejlődése, védelem

 

A Lapis lazuli, más néven lápisz lazuli, lazurit, lazurkő, mind ugyanazt az ásványfajtát jelöli. Régen az uralkodók kövének tartották, azt jelenti kék kő. Stressz oldó hatása van, megszünteti a depressziót, erősíti az immunrendszert, és energiával tölti fel a szervezetet. Egyensúlyba hozza a mirigyek működését, leginkább a pajzsmirigyre van jótékony hatással és a torokra. Hosszú távon viselve, csökkenti a magas vérnyomást, és nyugtatja a szívet. Tulajdonosának önbizalmat biztosít, és fejleszti a kommunikációt. Erős spirituális kő, gyorsítja a spirituális fejlődésünket, és meditáció közben hasznos társunk lehet. Védelmet nyújtó ásvány, a negatív energiákat távol tartja viselőjétől.

 

Cikkszám: lazurit szerencsefa Kategória:

Leírás

 

Tegyük abba a helységbe, ahol a legtöbbet tartózkodunk. Így a szerencsefán lévő kristályok a térben fejtik ki hatásukat.

Külön kérhető a kristályok programozása is.
Ennek díja: 1000ft/db

A programozás hatására nem kell külön tisztítani és feltölteni az ásványokat. Ezt a funkciót átveszi a Mesterkristály, amivel programozzuk.

Programozás

 

Egy nagyon nagy előnye a Fényes Ég kristályoknak, hogy aki viseli vagy magánál hordja, szinte semmit nem kell csinálnia. Ez nagy előny a mai felgyorsult világban. A programozott kristályok folyamatosan visszasugározzák a beléjük programozott információt és rezgést az őket viselő személy aurájába.

Fontos, hogy mindig az adott kristállyal harmonizáló programot tegyük bele!

Hatalmas előny, hogy a Mesterkristállyal programozott ásványokat nem kell tisztítani és tölteni. Ezt a Mesterkristály végzi el.
Tehát egy előre meghatározott programot erősítenek az ember személyes terében.

Ez egy olyan előny amit mindenképp érdemes kihasználni a magunk és mások érdekében is.

Lazurit hatása

 

Jellegzetességei: a lapis lazuli megnyitja a harmadik szemet, és egyensúlyba hozza a torokcsakrát. Elősegíti a megvilágosodást, serkenti az álmodást, hangsúlyozza az extraszensz képességet, megkönnyíti az asztrális utazást, növeli a személyes és a spirituális erőt. Ez a kő gyorsan oldja a stresszt, mély békességet biztosít. Hatalmas nyugalom jellemző rá, és a kulcsot jelenti a spirituális képességekhez. Védelmet nyújtó kő, az őrzőlényekkel áll kapcsolatban. Felismeri az asztrális támadást blokkolja, és visszatéríti az energiát oda, ahonnan ered. A kimondott szó erejére tanít, és visszafordítja azokat az átkokat, rendellenességeket, amelyeket a ki nem mondott dolgok okoztak.
Ez a kő fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten egyaránt harmóniát teremt, amelynek hiánya depressziót, rendellenességet és céltalanságot eredményez, viszont a harmónia mély belső tudást biztosít.
A lapis lazulisegít abban, hogy az életünket magunk irányítsuk. Felfedi a belső igazságot, növeli az öntudatot, valamint lehetővé teszi a kompromisszumok és az akadályok nélküli önkifejezést. Ha az elfojtott harag nehézségeket okoz a torokban vagy a kommunikációban, a lapis lazulit feloldja ezeket. Ez a kő az őszinteséggel, a könyörületességgel gazdagítja a személyiségünket.
A lapis lazuli hatékonyan erősíti a gondolkodást. Serkenti a tudat magasabb rendű képességeit; objektivitást és egyértelműséget biztosít. Fokozza a kreativitást. Segít szembenézni az igazsággal, bárhol is bukkanunk rá, valamint annak elfogadásában, amire tanít. Támogat a saját véleményünk kinyilvánításában és elrendezi a konfliktusokat. Az aktív hallgatás hasznosságára tanít.
A lazurit megerősíti a szerelmi és a baráti kapcsolatokat, s megkönnyíti érzelmeink és érzéseink kimondását. Szertefoszlatja a mártíromságot, a durvaságot és a szenvedést. Drágakőeszenciaként megsemmisíti az érzelmi leigázottságot.

Gyógyhatása: a lapis lazuli enyhíti a fájdalmat, különösen a migrénes fejfájással együtt járót. Legyőzi a depressziót, jótékonyan hat a légző és idegrendszerre, valamint a torokra, a gégére és a pajzsmirigyre, a tisztítást végző szervekre, a csontvelőre, a csecsemőmirigyre és az immunrendszerre. Megszünteti a halláskárosodást, tisztítja a vért, és serkenti az immunrendszert. Enyhíti az álmatlanságot és a szédülést, csökkenti a vérnyomást.

/Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia amit a kristályokról tudni érdemes/

Szállítási információk

 

Személyesen átvehető Kiskunfélegyházán vagy Kecskeméten, előre megbeszélt időpontban.


Postázása előreutalás esetén, házhozszállítva: 600ft


Utánvéttel, házhoz szállítva: 1660ft


Utánvéttel, Postapont Partner: 1440ft


Utánvéttel, csomagautomatába: 1240ft

 

 

15.000Ft felett ingyenes szállítás!