Térvédelem kristálycsomag

8 000 Ft

Azon lények ellen véd, akiket nem te hívtál.

Mit adnak a kristályok?

  • Sokkal több energiád lesz.
  • Megvédenek minden olyan entitástól, ami nem a fényoldalhoz kötődik: sötét elementáloktól, sötét angyaloktól, átkoktól, rossz szándékú földönkívüliektől…
  • Megvédenek elhalt emberi lelkektől, akik energiát vesznek el tőled
  • Megvédenek más emberektől, akik leszívják az energiádat

 

Ha úgy érzed, hogy az otthonodban vagy az irodában nem jó a légkör. Rossz bemenni arra a helyre, de mégis szükséges, hisz az a munkahelyed vigyél magaddal egy Térvédelem kristálycsomagot. Az elegáns kristályok még jól is mutatnak az íróasztalon vagy az ablak alatt. Miközben távol tartják a térből a nem kívánt entitásokat, még a teret is harmonizálják.

 

Kategória:

Leírás

A csomag 4 db kristályt tartalmaz és a csomaghoz tartozó leírást:

  • 2db Hegyikristály
  • 2db Citrin

 

A kristályokat tedd abba a helységbe, ahol a legtöbbet tartózkodsz és ahol alszol. Így abban a térben tisztítják a teret és védelmet adnak.

A Káros sugárzások kivédése kristálycsomag és a Térvédelem kristálycsomag párhuzamosan is használható.

Személyvédelmi kristálycsomag bármely másik csomaggal együtt hordható.

Itt szeretném megemlíteni az egyik képzést, ami ide kapcsolódik:

     Elhalt lelkek hazasegítése

Az elhalt lélek egy olyan ember lelke, akinek a fizikai teste meghalt, de a lelke nem ment át a Fényhazába. Éterikus energiára van szüksége ahhoz, hogy itt tovább tudjon létezni, és azt élő emberektől veszi el.

Ezzel a tanfolyammal segíteni tudsz meghalt rokonaidnak, barátaidnak, hogy hazataláljanak a Fénybe.

Kristályok leírása:

A csomag 2 db kristályt tartalmaz és a csomaghoz tartozó leírást:

Hegyikristály:
A legtisztább és legerősebb kristály, benne rejlik a világmindenség ereje. Szabadulj meg a terheidtől. Az aurát és a teret is harmonizálja. Növeli az ellenálló képességet, nyugtató hatása is van. Semlegesíti az emberre káros sugárzásokat és rezgéseket.

Citrin:
Béke szimbóluma. Segít összehangolni a test és a lélek rezgéseit. Kitisztítja a gondolataidat, feloldja félelmeidet, aggódásaidat. A citrin segít abban, hogy mentálisan harmóniában legyél. Megvéd a számodra nem előnyös entitásoktól. Új lendületet ad.

Hogy használd:

Vannak olyan csomagok, amit célszerű a térben elhelyezni és vannak amiket célszerű magadnál hordani. A kristályokat tedd abba a helységbe, ahol a legtöbbet tartózkodsz és ahol alszol. Így abban a térben tisztítják a teret és védelmet adnak.

A Káros sugárzások kivédése kristálycsomag és a Térvédelem kristálycsomag párhuzamosan is használható. Személyvédelmi kristálycsomag bármely másik csomaggal együtt hordható.

Itt szeretném megemlíteni az egyik képzést, ami ide kapcsolódik:
Elhalt lelkek hazasegítése:
Az elhalt lélek egy olyan ember lelke, akinek a fizikai teste meghalt, de a lelke nem ment át a Fényhazába. Éterikus energiára van szüksége ahhoz, hogy itt tovább tudjon létezni, és azt élő emberektől veszi el. Ezzel a tanfolyammal segíteni tudsz meghalt rokonaidnak, barátaidnak, hogy hazataláljanak a Fénybe.