tűzönjárás

Egy életre szóló élmény

Egy valós tapasztalat

Kecskemét
2021.12.18.-19.

TŰZÖNJÁRÁS

Egy életre szóló élmény
Egy valós tapasztalat

2021 – Kecskemét

A tűzönjárás során mezítláb megyünk végig az izzó parázson anélkül, hogy égési sérülést szenvednénk.

Számos kultúrában a hit bizonyítékaként, próbájaként szolgált a szertartás. A tűzönjárás évezredes gyakorlat szerte a világban, amit beavatásként végeztek.

A félelmek legyőzésében nagy szerepet játszik.

Válj szabaddá a Tűzönjárás által!

Sajnos a ma embere kondíciók, programok alapján él. Meg akar felelni a főnökének, társának, a társadalomnak és a barátainak. Ezek mind felvett szerepek, álarcok! Persze ez nem lehetséges, ezért állandóan félelemben van.

 

 

Ilyeneket mond és kérdez magától:

– Vajon elég jó vagyok?

– Ezt jól csináltam?

– Ez a xy. tettem, mondatom tetszeni fog neki?

 

Ezek mind a félelemből és önbizalomhiányból fakadó kérdések.

EZ A PROGRAM NEKED SZÓL, HA…

...eleged van abból, hogy mindenkinek megfelelj

...nem akarsz többé álarcokat hordani

...javítani akarsz az önértékeléseden, és érezni akarod milyen lehetőségek vannak benned

 
…egy változó szakaszba ért az életed, és új irányt szeretnél neki adni 

 

…mindig is vonzott a sámánizmus és a természet közelsége

 

…erőt akarsz ahhoz, hogy szembenézz a félelmeiddel

Miért érdemes minket választani?

Újratölt fizikailag és mentálisan

Oldja a félelmeket és a lelki blokkokat

Egyensúlyba hozza a testet, lelket, szellemet

Bátorságot ad, hogy merd meghozni a nehéz döntéseket

Stresszcsökkentő hatású

Igazi megtapasztalása annak, hogy bármit elérhetsz

RÓLAM

Piri Balázsnak hívnak. Közel 10 éve foglalkozom spirituális dolgokkal, eközben nagyon sok dolgot tanultam és értettem meg. Mindig is kereső voltam. Kerestem azt az erőt ami mozgatja, fenntartja ezt a világot. Az önfejlesztő irodalommal kezdtem, majd szépen lasson jöttek az ezotérikus irányzatok. Energiaharmonizálások, mint a Reiki, Szellem, orosz információs… Mindig a kiváltó ok megszüntetésével, a mentális síkon hozza rendbe az ember hármas egységét. Majd sok minden egyéb következett a Tarot-on keresztül az Asztozófiáig. 2018-ban kezdtem el a kristályboltot. Aminek fő termékei a Programozott Kristálycsomagok, amik nagy segítséget tudnak adni az őket hordó embereknek  és Sámándobok.

 

Ami nagyon közel áll hozzám, az a Tűz és a Dob. Ahogy egy általam nagyra tartott tanítón keresztül mondta, Raziel angyal: “A Tűz és Dob segít neked!” Tehát a sámánizmus misztériuma. Az erőállatok, a szellemi segítők, a természet tisztelete, a középen járás tudománya. Egyetlen törvénye: A létezésben minden él, minden egy, és minden mindennel kommunikál. Ezt megértve már nem is olyan bonyolult megérteni, hogyan és miért működik a Tűzönjárás Szertartása. Ezt a csodát amit már sokszor megéltem és tapasztaltam, most átadom másoknak is. Nagyon jó érzés, mikor látom a résztvevőkön, hogy milyen felszabadultan érzik magukat, egy ilyen szertartás után, és közben is. Köszönöm a lehetőséget, minden láthatónak és láthatatlannak, hogy átadhatom ezt a csodálatos megtapasztalást azoknak, akik megtisztelnek jelenlétükkel!

Áldás kísérje utadat!

NAPI
PROGRAM

Ha mindig is érdekelt a Sámánizmus, és a természet akkor ez a program neked szól!

1. RÉSZ (délben)

Megérkezés

Itt lesz egy kis bevezető, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy nagyjából mit fogunk csinálni.

2. RÉSZ (kora délután)

Napi problémák lerakása

Ahhoz, hogy minden a legjobban működjön, le kell hogy tegyük a mindennapi gondjainkat, problémáinkat. Ebben a Tarot kártya is segítségünkre lesz.

3. RÉSZ  (délután)

Meditációk, Csakratisztító gyakorlatok

Segít kikapcsolni az agyat, és megérkezni a jelenbe.

4. RÉSZ (délután)

Ősi történetek

Kedves barátom Zsirmik István mesemondó és művész fog mesélni a Magyarságról, az Ősiségről.

5. RÉSZ (késő délután)

Máglya elkészítése és megrakása, majd Tűzgyújtás

Ez egy olyan rész, ahol mindenkinek hozzá kell járulnia, a máglya készítéséhez. Legalább egy-két ágat célszerű, hogy rátegyen.

6. RÉSZ (este)

Parázsonjárás

Tisztítási gyakorlatok, sok dobolás, csörgőzés, és a Természetszellemekkel való kapcsolat után, kezdődik a Tűzönjárás. Ez minden résztvevőnek egy hatalmas élmény!

7. RÉSZ (késő este)

Közös Ünneplés

A szertartás után közös vacsora, élmények megosztása, közös beszélgetés.

8. RÉSZ (késő este)

Pihenés

A szálláson nyugodt pihenés.

9. RÉSZ (vasárnap délelőtt)

Hazaindulás

Délelőtt nyugodton és kipihenten, új energiával töltve indulunk haza.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés:

IDŐPONT: 2021
December 18-19

 

 

HELYSZÍN: Kecskemét

(pontos címet e-mailben küldünk a jelentkezés után)

 

Ez a szertartás egy életre szóló élményt ad Neked. Egy olyan lehetőség ez, ami garantáltan emel és előbbre viszi az életed!

Jelentkezésnél írd bele az e-mailbe, hogy ott szeretnél-e aludni

Felemelő érzés a tűzönjárás. Jelentősen javítja az önbizalmat és az ember bármire képes, amit el tud képzelni és amiben hinni tud.

Nagyon sokat javít az önértékelésen.

 

A tűzönjárás abban is segíthet, hogy egy-egy változó időszakban új irányt találjunk az életünknek.  Könnyíthetünk lelki, szellemi terheinken, egyúttal égi forrásból töltekezhetünk.

Általa gyakorlati oldalról tapasztalhatod meg, mit jelent saját határaid kitágítása, átlépése – félelmeid oldása – önbizalmad erősítése.

Biztosan közelebb kerülhetsz Istenhez, ezáltal Önmagadhoz!

A tűz az első teremtett elem, a fény analógiája: „Fiat Lux” – Legyen Világosság. Minden korban végigkísérte az embert, mint egy transzmutációs, átalakító minőségbeli erő.

 

 

 

Amikor olyasmit teszünk meg, ami nagyon nehéz, vagy amiről azt hittük korábban, hogy lehetetlen, testünk minden egyes sejtje megtanul áttörni a korlátozott hitünkön. Ezért a tűzjárás egyaránt hasznos lehet az egyénnek, egy csapatnak vagy ha magasabb fokozatra akarunk kapcsolni, ha korlátok nélkül hozzá akarunk férni belső erőforrásainkhoz, akár a gyógyítás, akár döntéshozatal, vagy épp a kockázatvállalás és megvalósítás során. A tűzjárás olyan élmény, amely túlmutat a megszokott emberi tapasztalatokon, s lehetőséget teremt, hogy közvetlen kapcsolatot teremtsünk saját legbelső energiánkkal. Ebben az értelemben ez a ma elérhető egyik leghatékonyabb tapasztalás – akár átsétál a tűzön, akár csak megfigyeli azt – amely megérint minden résztvevőt. Hozzásegít bárkit, hogy bátorságra váltsa félelmeit, legbelső szorongásait nyugalomra cserélje, szert tegyen a jövője formálásához szükséges önbizalomra. Akár átmegyünk a tűzön, akár nem, erősebben, magabízóbban, feltöltődve távozunk.

A SZERTARTÁSON ELSAJÁTÍTOD…

A természet közelségét, és a sámánizmus lényegét!

 

Egy hatékony teremtési módszert is fogunk csinálni. Ami egy nagyon hatékony módja a Tűzmágiának!

 

A tűz segít abban, régi problémákat, elmúlt párkapcsolatokat elengedjünk!

Önkorlátozó hiedelmek, és téves programok elengedését is elősegíti!

Az életünk irányításának visszavételében segít, megtanít vállalni a felelősséget!

 

Táltos dob

A táltos vagy sámándob rendkívül fontos és meghatározó szerepet játszik a révüléses szertartásokban. Elengedhetetlen tartozéka a sikeres táltosrévülésnek, ugyanis a dobolás üteme megkönnyíti a koncentrálást. Ősi altáji legendák szerint az első táltos dobja a világfa...

Sámándob hatása

Jurij Sejkin orosz etnomuzikológus megfigyelést tett több évtizedes tapasztalatai alapján a paleoázsiai népek sámánénekeivel kapcsolatban. Amint azt Jakutszkban egy konferencián (2000. aug. 17-23.) kifejtette, a sámánének egyik ismérve a hangadás emfatikus jellege. A...

Sámán gyógyítás és ének

A sámán gyógyító zene fontos jellemzője: hogy nemcsak a segítő szellemeknek, hanem minden egyes sámánnak is megvolt a maga külön éneke, melódiája néha több is.A sámánjelölt számára az első sokkoló élmény az volt, hogy hirtelen megbetegedett, amely annak a jele volt,...

A sámándobról

A legtöbb természeti népnél létezett, és létezik a mai napig is a sámánizmus. Ez nem a mai értelemben vett vallást jelenti, sokkal inkább egy életszemlélet, egy látásmód. A természettel való együttélést. Filozófiája szerint: Minden egy, minden él, és minden mindennel...

A párkapcsolatok “Tízparancsolata”

Fogadd el a másikat, és ne őt, hanem magadat változtasd meg! Ne korlátozd a másikat, mert közben magadat is korlátozod! A másiknak is a szabadság a legfontosabb, hát add oda neki! Ne azt várd, hogy ő tegyen téged boldoggá, tedd Te őt azzá! (Melyik csakrában vagytok...
A tűzönjárás magában foglal egy legalább fél napos felkészülést, elmélyülést önmagunkban. Ez a ráhangolódás szükséges ahhoz, hogy a szertartás kockázatmentesen menjen végig. Ugyanis a parázs, amin a résztvevők végigmennek 800-900 °C fokon izzik. Természetesen a szertartásvezető megy át legelőször a tűzön, majd Ő fogadja a tűz túloldalán a résztvevőket, miközben sámándobok szólnak, ezzel is erőt adva az éppen áthaladónak.

A tűzön átmenni soha nem kötelező, de már a jelenlét is nagy erőt ad annak, aki részt vesz egy ilyen eseményen.

Aki pedig átmegy, annak egy életre szóló élményben lesz része. Utána hatalmas erőt érez magában az ember, és úgy érzi, bármit meg tud teremteni – és ez így is van.

Persze szem előtt tartva az egyik legfőbb alapelvet: Soha ne tégy mással olyat, amit nem szeretnéd, hogy veled tegyenek!

A tűzönjárás élménye mély nyomot hagy azokban, akik részesülnek benne. Intenzív találkozás a természet ősi erejével és saját magunkkal.

 

A tűzönjárás mélyebb jelentése a változás.

Ha saját magad tapasztalod meg, hogy milyen lehetetlen dologra vagy képes – hiszen mezítláb mész át a 800-900 fokos parázson anélkül, hogy megégesd magad – azt fogod kérdezni magadtól:

 

Mi mindenre lennék még képes az életemben?

A félelem, amely az izzó parázs elől visszatart minket, ugyanaz a félelem, mint amely gyakran akadályoz minket lehetőségeink teljes kiaknázásában, és abban, hogy a saját utunkat járjuk, és teljes felelősséget vállaljunk az életünkért.

Amennyiben legyőzzük ezt a félelmet és átadjuk a tűznek, úgy kiszabadítjuk magunkat az áldozatszerepből és automatikusan alkotóvá válunk. Onnantól kezdve mi döntünk és szabjuk meg, mi a legjobb számunkra.

A parázs előtt állva mindannyiunkban megtalálható a félelem, a lényeg azonban az, hogy ez esetben mi magunk döntünk a következő lépésről.

Mi vagyunk a felelősek. Minden ember saját sorsának kovácsa.

A tűzönjárás tulajdonképpen leírhatatlan élmény. A legjobb, ha kipróbálod!

A tűz segíthet abban, hogy régi problémákat, elmúlt párkapcsolatokat elengedjünk, és máshova helyezzük a hangsúlyt életünkben. Minden tűzönjárás után energiát nyerünk céljaink eléréséhez.

A szertartáson bárki részt vehet, aki külső segítség nélkül át tud kelni a parázsszőnyegen.

Lehetőség van cégeknek is a tűzönjáráson részt venni. Itt a vezető beosztásúak és a dolgozók közösen vesznek részt a tűzjáráson.

A cél itt a csapaton belüli összetartás erősítése és a teljesítménynövelés vagy csak a munkahelyi légkör javítása.

A szertartás napján csak gyümölcs és víz fogyasztása ajánlott! Előtte lévő napban, kérlek tartózkodj a húsevéstől és az alkoholtól. A szertartás után van közös vacsora és ünneplés. Részvétel csak előzetes jelentkezéssel!

JELENTKEZÉS

Jelentkezés:

Mobil: +36 30 690 5893

IDŐPONT: 2021
December 18-19

 

 

HELYSZÍN: Kecskemét

(pontos címet e-mailben küldünk a jelentkezés után)

 

Ez a szertartás egy életre szóló élményt ad Neked. Egy olyan lehetőség ez, ami garantáltan emel és előbbre viszi az életed!

Jelentkezésnél írd bele az e-mailbe, hogy ott szeretnél-e aludni

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit hozz magaddal a szertartásra?

– Célszerű, ha van nálunk egy másik zokni, amit fel tudunk venni a Parázsonjárás után. Fontos, hogy aki átmegy, annak a lábát nem érheti víz, aznap este.

– Időjárás függvényében váltócipőt, bakancsot a túrázáshoz.

– Dobot, csörgőt, dorombot…

Hogy történik a fizetés?

Két féle fizetési lehetőség van:

– Készpénzben a helyszínen

– Előreutalással

 

Jelentkezésedet 10.000ft előleg befizetésével tudod biztosítani. Ez utalással történik, a megadott számlaszámra, amit jelentkezés után küldök el.

 

Sajnos előfordult, hogy néhány jelentkező nem jött el, (és nem is értesített róla) ezért szervezési nehézségek adódtak részünkről.

Azért van szükség előlegre, mert az egy komoly szándékot tükröz. Köszönöm, hogy megérted.

Hogyan készüljünk a szertartásra?

A szertartás napján csak gyümölcs és víz fogyasztása ajánlott. Elötte lévő napon kérlek tartózkodj a húsevéstől és az alkoholtól. Ezek persze csak ajánlások!

A tűzönjárás után lesz közös vacsora, élmények megosztása és itt már lehet alkoholt is fogyasztani.