A szellemi úton járó ember betegséget és halált nem ismer. Tartja a hagyomány. De vajon ez, hogy lehetséges?

A mi rendszerünk szerint nincs olyan, hogy genetikailag öröklött betegség. A gyermek nem a szülei betegségét örökölte, hanem a betegség programját. Majd ez téves szokásként nyilvánult meg benne.

Tehát nem magát a betegséget örökölte az adott ember, csak a berögzött programokat, ami ugyanazt a betegséget alakíthatja ki. Ha mindig ugyanazt tesszük, akkor nem várhatunk másféle eredményt, csak amit addig kaptunk.

Aki nem ismeri a szellemi hagyományt, az könnyen ráfogja a betegségre, hogy ez genetikai eredetű, ezért nem tehet róla. Ezt egyszerűen úgy hívják, hogy a felelősség nem vállalása. Ennek egy másik tévedése, mikor ezt a karmára fogjuk, és ezzel beletörődünk. A betegség kialakulásában természetesen szerepet játszik a karma, és vannak valóban karmikus betegségek is. De az esetek nagyrészében ez csak kifogás.

Ha megjelenik egy betegség, nagyon fontos, hogy ne azonosítsuk magunkat vele. Nem azt mondjuk, hogy influenzás vagyok, hanem azt, hogy megjelent az influenza. Ez hatalmas különbség. Ha megnézzük a lelki okát, akkor látjuk, hogy az egyén ideiglenesen ki szeretné vonni magát a forgalomból. Ilyenkor azt kell megnézni, hogy ennek mi az oka? Egy sérelem, vagy félelem, hogy igazságtalanul bánnak velünk. Ebben az esetben a gyógyulást az hozza meg, ha a magunkba vetett hitet visszaszerezzük.

De ez a példát minden betegségre lehet vonatkoztatni. Ha belül rendben vagyok, akkor kint is rend van. Helyreáll az egészség.

 

 

Köszönettel: Piri Balázs

Fényes-Ég

Elérhetőségek:
Mobil: +36 30 690 5893

Vagy írj nekünk itt: